Lauren Goodger:

Åpner opp etter datterens død

Tv-personligheten deler dødsårsaken.

ÅPNER OPP: Lauren Goodger åpner opp etter datterens død. Foto: Shutterstock / REX / NTB
ÅPNER OPP: Lauren Goodger åpner opp etter datterens død. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For litt over to uker siden delte tidligere «Towie»-stjernen Lauren Goodger (35) den hjerteskjærende nyheten om at hennes datter, Lorenda, døde bare to dager gammel.

Nyheten delte hun selv på Instagram.

«Hun var den vakreste, sunneste babyen jeg noensinne har sett, akkurat som søsteren si Larose. Ord kan ikke beskrive hvordan det er for en mor å miste babyen sin, som jeg har båret i alle disse månedene og født, for så at engelen min skal bli tatt fra meg», skrev hun blant annet under et bilde av en liten babyhånd som holder en voksenhånd.

Nå åpner Goodger opp om tragedien i et nytt intervju med OK!.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Når jeg legger meg om kvelden vil jeg bare ha Lorena ved siden av meg. Jeg føler at jeg kan være sterk på dagen for Laroses skyld, men om natta, det er da det slår meg. Det er da jeg føler meg veldig, veldig trist, og jeg savner henne virkelig, sier hun til nettstedet.

Det var i januar i år at Goodger annonserte at hun ventet sitt andre barn, etter å ha fått vite at hun var gravid bare åtte uker etter hun fødte datteren Larose.

Deler dødsårsaken

I intervjuet forteller den sorgene moren at hun har lagt planer for det siste møte med datteren.

- Lorena har en bamse med seg nå og jeg har en matchende, som jeg har med meg. Når jeg sier mitt siste farvel til henne, skal jeg bytte dem. Jeg kommer til å ha den hun har hatt, og hun vil ha den jeg har hatt.

Goodger åpner også for første gang om dødsårsaken, og forteller at navlestrengen hadde viklet seg rundt halsen på den lille jenta.

Nå venter 35-åringen og kjæresten, Charles Drury (25), på flere svar rundt datterens død etter en obduksjon.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

- Jeg hadde ikke tenkt å ha obduksjon, men jeg ombestemte meg. Jeg føler jeg trenger svar. Jeg trenger å forstå mer om hvorfor dette skjedde. Jeg klandrer ingen, det kan jeg ikke. Det er hva det er, og det er åpenbart forferdelig. Jeg ville gjort hva som helst for å spole tiden tilbake. Jeg antar at jeg kan klandre meg selv, men igjen, det har skjedd og jeg kan ikke endre det. Jeg kommer ingen vei med å klandre meg selv. Jeg må prøve å gå videre og akseptere det. Men først må jeg forstå det. Det er derfor jeg ombestemte meg om obduksjonen, forteller hun i intervjuet.

- Jeg er helt knust

Da Goodger åpnet opp om tragedien på Instagram skrev hun at det ikke var noe galt med verken seg selv eller den nyfødte datteren.

«Hun var perfekt og jeg kan ikke forstå det. Hun er så vakker, og ligner så mye på Larose … Jeg er helt knust».

Videre skrev hun:

«Vi har tilbrakt mye tid med den lille babyjenta vår Lorena, og jeg har fortsatt ikke tatt farvel. Nå trenger jeg å sørge og tilbringe tid med Larose – hun er klippen min som kommer til å få meg gjennom dette, uten henne ville jeg ikke overlevd. Jeg kommer aldri til å komme over dette, men jeg vil lære hvordan å leve med Lorena i hjertet mitt og hun vil være med meg for alltid, til vi en dag sees igjen».

LES OGSÅ: USA: Mistet hele familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer