Arianrhod Engebø:

Åpner om uvanlig førstemøte

- Vet ikke om jeg kan anbefale det.

PROGRAMLEDER: Arianrhod Engebø er programleder i Studio P3. Her sammen med kollega Nate Kahungu. Foto: Jonathan Vivaas Kise
PROGRAMLEDER: Arianrhod Engebø er programleder i Studio P3. Her sammen med kollega Nate Kahungu. Foto: Jonathan Vivaas Kise Vis mer
Publisert

P3-profilen Arianrhod Engebø (28), bedre kjent som Arian, har de siste årene etablert seg som programleder og radioprofil.

I en radiosending i oktober ble hun svært overrasket av artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (40), som kom med en spesiell forespørsel om å lede neste års «Melodi Grand Prix» sammen med han.

Dette blir et nytt steg i karrieren til Engebø.

SEIER: Her tar Andreas «TIX» Haukeland seieren i Melodi Grand Prix. Video: NRK Vis mer

Låst på et rom

Det ser også ut til at kjærlighetslivet til Engebø blomstrer. I podkasten til Niklas Baarli (33) og ektemannen Benjamin Baarli Silseth (31) med navn «Baarli og Benjamin går i terapi», røper radioprofilen at hun har flyttet sammen med kjæresten.

Engebø forteller at forholdet til engelskmannen Edd Harrison er resultat av en tvangsdate. Begge studerte nemlig på universitetet i Cardiff og havnet på samme nachspiel en kveld.

AVSLØRER: Influenser Iselin Guttormsen røper at hun dater sin tidligere dansepartner Catalin Andrei Mihu. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch Vis mer

Romkameraten til Engebø så antakeligvis at hun og Harrison kunne være en god match ettersom hun låste programlederen og Harrison inn på ett rom. Ifølge Engebø skal romkameraten ha nektet at de kom ut før de hadde avtalt en date med hverandre.

– Så det er ikke tvangsekteskap, men tvangsforhold? spør Baarli.

- Tvangsdate! Vet ikke om jeg kan anbefale det, men det funket for oss, svarer Engebø lattermildt.

Kjæresten fulgte etter

Romkameratens taktikk funket åpenbart ettersom Harrison har kommet hele veien til Norge for radioprofilen.

Baarli og Silseth blir naturligvis nysgjerrige på hvordan radioprofilen klarte å overtale kjæresten til å bli med til Norge.

MYSTISK DATE: Emilie Nereng hadde med seg en mystisk date på Alexandra Joners halloweenfest. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

– Jeg begynte i studentradio der og kjente at dette var gøy, men at det kanskje hadde vært enda gøyere å gjøre det i Norge. Også sa jeg til han at du kan gjøre det du vil, men jeg skal dit, forteller hun i podkasten.

Kjæresten skulle ta master i fysisk geografi, og i og med at det var gratis å ta det i Norge kunne han like så godt ta masteren her.

Paret hadde riktignok avstandsforhold da de først flyttet til Norge. Harrison bodde alene i Oslo, mens Engebø jobbet i P3 i Trondheim.

Se og Hør har vært i kontakt med Arianrhod Engebø, som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentarer.

LES OGSÅ: Giftet seg:- Endelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer