Frida Karlsson:

Åpner om tiden etter bruddet

Frida Karlsson og skikjæresten gikk hver til sitt. Slik er livet hennes nå.

SKISTJERNE: Frida Karlsson lader opp til ny sesong i Livigno i Alpene. I år uten en kjæreste ved sin side. Skjermdump Instagram/@fridakarlsson.
SKISTJERNE: Frida Karlsson lader opp til ny sesong i Livigno i Alpene. I år uten en kjæreste ved sin side. Skjermdump Instagram/@fridakarlsson. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MNorske skistjerners erkerival, den svenske langrennsløperen Frida Karlsson (24), får oppmerksomhet både i og utenfor skisporet.

Da nyheten om at Karlsson og ungdomsskjæresten og skiløper William Poromaa (22) hadde gjort det slutt, skapte det overskrifter både i Sverige og her til lands.

Nå åpner 24-åringen seg om tiden etter bruddet i et intervju med svenske Sportsbladet.

BURSDAG: Kevin Lauren hadde bursdag under innspillingen av «71 grader nord - kjendis», og fikk en spesiell bursdagsgave i teltet. Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer

- Kan hoppe ut i ting

Overfor Sportsbladet forteller Karlsson at hun har fokusert på seg selv den siste tiden.

- Jeg trives godt med meg selv. Det er fint å bare ha fullt fokus på meg selv etter en stund, sier hun til bladet, ifølge Svensk Damtidning.

- Jeg tror jeg har funnet en større ro i det jeg gjør. Jeg var ikke urolig før, men det føles bra. Jeg er helt fleksibel og som person er jeg ganske spontan. Jeg kan liksom hoppe ut i ting og bestemme mye selv.

Det var i mars i år Karlsson kunne bekrefte at skistjernene hadde gått hver til sitt.

Et eldre klipp fra TV-programmet «Border Patrol» går nå viralt på Tiktok. Klippet viser Helene Olafsen som blir tatt i tollen på New Zealand. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Vi har gjort det slutt, men vi er fortsatt veldig gode venner, sa hun til Expressen den gang.

Flyttet fra hverandre

Inntil da hadde de vært et svært profilert par innenfor den svenske skiverdenen, og etter ski-VM i 2019 kjøpte det daværende paret et hus sammen i Sollefteå.

De valgte imidlertid å flytte fra hverandre i 2021 for å optimalisere oppladningen mot OL.

- Det er kanskje vanskelig å sette seg inn i, men akkurat nå er langrenn det viktigste for oss begge. Vi må gjøre det vi føler er best for oss. «Wille» synes det er best for ham å være i Sundsvall der han har sin trener Lars Ljung i nærheten, og samtidig kjenner jeg at de beste forutsetningene for meg finnes i Östersund og Sollefteå, forklarte Karlsson om avgjørelsen til Expressen.

Vis mer

To år etter at de endte samboerskapet, tok også forholdet slutt.

LES OGSÅ: Advarer: - Har gått ned 20 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer