Carla Maria Haringstad:

Åpner om bryllupet: - Helt rått

«Farmen»-profilen og kjæresten ga hverandre sitt «ja» i fjor.

GIFT: Carla Maria Haringstad og og Sindre Haaverstein ble smidd i hymens lenker i fjor. Foto: Vilde Fagerland
GIFT: Carla Maria Haringstad og og Sindre Haaverstein ble smidd i hymens lenker i fjor. Foto: Vilde Fagerland Vis mer
Publisert

Det spisser seg til på «Farmen»-gården, og finalen er rett rundt hjørnet. Blant de gjenværende deltakerne er Carla Maria Haringstad (30), som faktisk måtte forlate gården i uke åtte - men kom tilbake igjen etter et kort opphold på «Torpet».

Mens deltakerne er inne på gården er det naturligvis minimal kontakt med de nære og kjære fra det virkelige livet, og det var særlig en Haringstad kjente savnet etter under oppholdet - nemlig ektemannen.

- Han er den som får meg til å føle litt bakkekontakt. Han er totalt motsatt av meg, men akkurat det jeg trenger, sier hun om mannen.

I fjor giftet hun seg med sin utkårede, Sindre Haaverstein (30).

Avstandsforhold

De møttes på en datingapp for ni år siden, og etter et avstandsforhold mellom Karmøy og Stavanger i over syv år, flyttet Haaverstein til Karmøy.

Etter søndagens episode av «Farmen», kunne et spesielt strekk skape forvirring hos seerne. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Så kom frieriet, som Haringstad beskriver som magisk.

- Han spurte pappa om han kunne fri til meg, ler hun og legger til at faren naturligvis godkjente forespørselen.

- Så spurte en venninne av meg om vi skulle dra på McDonalds, og jeg elsker McDonalds, så jeg svarte ja. Så da dro vi, og da hadde han fått med seg en hel haug av folk som var med og forberedte, forteller hun om frieriet før hun fortsetter:

- Venninnen min ble litt sur på meg, for da vi hadde spist ville jeg ha en milkshake, men det hadde vi egentlig ikke tid til - jeg skulle jo hjem og bli fridd til!

GOD HJELP: Haringstad forteller at hun fikk god hjelp av venninner før og under bryllupet. Foto: Vilde Fagerland
GOD HJELP: Haringstad forteller at hun fikk god hjelp av venninner før og under bryllupet. Foto: Vilde Fagerland Vis mer

Da de kom hjem var det tent fakler utenfor, og hele oppgangen var pyntet med telys og roseblader. Familien hennes hadde snakket med en lokal kunstner som hadde malt gifteringen på en julekule, og de hadde også rigget til med champagne etter frieriet.

- Og så gikk han ned på kne. Da ble det grining, sier hun og ler litt.

DRØMMEDAG: Haringstad forteller at dagen var magisk. Foto: Vilde Fagerland
DRØMMEDAG: Haringstad forteller at dagen var magisk. Foto: Vilde Fagerland Vis mer

- Lagde mye selv

Selve bryllupet fant sted i mai i fjor, og Haringstad beskriver det hele som en drømmedag.

- Det var helt rått, sier hun og legger til at flere venner hjalp henne å skape drømmebryllupet.

«FARMEN»: Det kan se ut som det har oppstått søt musikk mellom Björk Valnes Atladóttir og Mattis Veine Karterud inne på Farmen-gården. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg satt oppe natta før og sydde 80 servietter i tøy, og vi lagde mye selv. Det var kjempegod mat og god stemning, og masse venner og familie. Jeg vet ikke om folk sier det bare for å si det, men mange forteller meg at det er det beste bryllupet de har vært i.

Hun legger til:

- Det hele ble helt magisk.

LES OGSÅ: Solgte ungkarsredet