SKANDALE: Ronnie Wood skapte skandale i fjor da han ble sammen med 41 år yngre Ekaterina, som han omtaler som sin "muse". Foto: All Over Press
SKANDALE: Ronnie Wood skapte skandale i fjor da han ble sammen med 41 år yngre Ekaterina, som han omtaler som sin "muse". Foto: All Over PressVis mer

Åpner galleri med nakenbilder

Ronnie Wood har malt sin 41 år yngre kjæreste...

SEHER.NO: Rolling Stones-stjernen Ronnie Wood (61) skapte skandale i fjor, da han forlot kona gjennom 20 år, Jo Wood (53), for den 41 år yngre russiske jenta Ekaterina Ivanova (19).

Og nå sjokkerer rockeren igjen.

Ved siden av musikk-karrieren er Wood kjent for å være en svært habil kunstner, og har flere ganger vist frem sine malerier på utstillinger.

Men det kan tenkes at fansen setter kaffen i vrangstrupen når de får se Woods nyeste kunstverk.
Ifølge Daily Mail skal 61-åringen nemlig åpne et nytt galleri med nakenbilder av hans unge kjæreste.

Woods skal ha malt flere bilder av Ekaterina da de var på ferie i Irland i fjor sommer, men 19-åringen avviste den gang at det var nakenbilder det var snakk om.

Kort tid etter at paret ble sammen lånte Woods ut et av maleriene sine til Dublin-galleriet Number One. Bildet skal ha vært av en naken kvinne som minnet mistenkelig om Ivanova, som rockeren har omtalt som sin "muse".

Nylig kunne Woods talsperson bekrefte at han skal åpne et eget galleri.

- Ronnie skal åpne et galleri og hadde en del ting flyttet fra sitt hjem, også noen malerier. Jeg vet ikke om noen av dem er av Ekaterina, sier talsmannen.

Kilder nær rockeren sier imidlertid at ryktene stemmer, men at galleriet og bildene kun vil vises frem for venner og kjente, og ikke være tilgjengelig for offentligheten.

- Han kommer ikke til å åpne det for offentligheten, kun for privatpersoner. Han ønsker å holde det stille, så gjestene hans kan glede seg over kunsten uten at paparazzifotografer er overalt, forteller kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Gifter seg med 19-åring?