FORHOLDET TOK SLUTT: Det var i mars at det ble slutt mellom Stig Kjos og Natalia Davadi. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORHOLDET TOK SLUTT: Det var i mars at det ble slutt mellom Stig Kjos og Natalia Davadi. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Åpner for mer TV-sjekking

- Det hadde vært utrolig kult, sier Natalia Davadi.

SEHER.NO: I mars ble det kjent at forholdet mellom fjorårets "Ungkaren"-par Natalia Davadi (24) og Stig Kjos (32) er over, under ett år etter at de ble et kjærester gjennom det populære TVNorge-programmet. 

Like etterpå skrev Seher.no at TVNorge åpner for å gjeninnsette den populære Jessheim-kjekkasen dersom det skulle gå mot en ny runde av programmet i 2010. Hvis det skulle gå mot "Ungkarskvinnen" er i hvert fall eks-kjæresten Natalia langt fra fremmed for å ta den rollen.

- Hvem vet, kanskje? Det hadde i hvert fall vært utrolig kult, da hadde jeg jo fått kontrollen på alt. Men jeg vet ikke, jeg. Det får jeg vurdere dersom jeg får tilbud om det, sier Natalia Davadi til Seher.no.

- Har du hørt noe om at du blir vurdert som en mulig ungkarskvinne neste år?

- Egentlig ikke. Nei, jeg har ikke det.

Det som i hvert fall er sikkert er at fjorårets ungkar, Stig Kjos, er mer kritisk enn eks-kjæresten til å drive sjekking på TV nok en gang.

- Min første tanke er vel at dette ikke er spesielt realistisk. Det ville blitt en parodi. Det positive hadde kanskje vært at jeg da fikk muligheten til å rette opp feil jeg har gjort, men nei, jeg tror ikke det er realistisk - hverken for meg eller TVNorge, fortalte Kjos til Seher.no i mars.

Pressekontakt i TVNorge, Thea Lund Kristoffersen, har til Seher.no innrømmet at Stig som ungkar er en artig tanke.

- Man skal aldri si aldri, det er i hvert fall et artig forslag. Det kunne sikkert blitt en seersuksess, sa hun den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Natalia: - Paradise-deltager var min første kjæreste