Åpner for første gang opp om utroskapsskandalen

- Det verste var å snakke om det i etterkant, sier en ærlig Robert Pattinson.

DEN GANG DA: Robert Pattinson og Kristen Stewart fotografert mens kjærligheten mellom dem ennå var sterk. Robert dumpet kollegaen da han fant ut at hun hadde vært utro med en gift regissør. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Robert Pattinson og Kristen Stewart fotografert mens kjærligheten mellom dem ennå var sterk. Robert dumpet kollegaen da han fant ut at hun hadde vært utro med en gift regissør. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren for to år siden kom sjokknyheten om at Kristen Stewart (23) hadde vært utro med den 19 år eldre filmregissøren Rupert Sanders (42) som hun jobbet med i «Snow White and the Huntsman».

Stewarts kjæreste på den tiden, «Twilight»-kollega Robert Pattinson (28), ble naturlig nok svært opprørt, og dumpet sporenstreks den utro dama.

Men tiden leger alle sår, i alle fall for en kort stund. Og noen måneder etter utroskapsskandalen var et faktum var Stewart og Pattinson nok en gang et par. Men forholdet sto ikke til å reddes, og i fjor vår dumpet kjekkasen Stewart på nytt.

UTRO: Skuespiller Kristen Stewart og den 19 år eldre filmregissøren Rupert Sanders hadde en affære bak ryggene på deres respektive kjærester for rundt to år siden. Begge to har siden beklaget hendelsen i en offentlig uttalelse. Foto: Stella Pictures
UTRO: Skuespiller Kristen Stewart og den 19 år eldre filmregissøren Rupert Sanders hadde en affære bak ryggene på deres respektive kjærester for rundt to år siden. Begge to har siden beklaget hendelsen i en offentlig uttalelse. Foto: Stella Pictures Vis mer

I et intervju med det britiske magasinet Esquire snakker 28-åringen for første gang ut om utroskapsskandalen:

- «Shit happens», ikke sant? Vi er unge folk, det er normalt! Og helt ærlig, hvem bryr seg? Men det verste var å snakke om det i etterkant. For når man snakker om andre, påvirker det dem på måter man ikke kan forutse, forklarer han til magasinet ifølge DailyMail.

I et intervju med The Daily Telegraph har 28-åringen avslørt at han sliter med angst og depresjoner, men at han allikvel ser på det med humor:

- På en måte liker jeg angsten godt, og jeg liker mine opp- og nedturer. Heldigvis varer ikke periodene med depresjon lenge. Jeg skulle gjerne testet ut terapi, men det gjør meg nervøs.

Rupert Sanders, som Pattinsons eks var utro med, var på sin side gift da de to hadde affæren, og også Sanders kone, Liberty Ross, tok affære etter utroskapen ble kjent.

Tidligere denne uken ble det kjent at Ross stikker av med millionsummer etter at skilsmisseoppgjøret ble klart.

LES OGSÅ: Droppet fra oppfølgeren etter utroskandalen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer