Åpner for comeback i «Skal vi danse»

- Jeg håper de kommer med en forespørsel, sier Anders Jacobsen.

<strong>HÅPER PÅ COMEBACK:</strong> Anders Jacobsen måtte trekke seg fra «Skal vi danse» etter en blindtarmoperasjon. Kanskje er han tilbake på parketten neste år. Foto: Stella Pictures
HÅPER PÅ COMEBACK: Anders Jacobsen måtte trekke seg fra «Skal vi danse» etter en blindtarmoperasjon. Kanskje er han tilbake på parketten neste år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Anders Jacobsen nederst i saken!

SEHER.NO: I starten av oktober annonserte Anders Jacobsen (26) - under «Skal vi danse»-sendingen - at han trakk seg fra programmet etter operasjonen han var igjennom som følge av en blindtarmbetennelse. Lørdag var han tilbake i TV 2-studio i Nydalen - for første gang etter at han kastet inn håndkledet.

- Jeg skulle ønske jeg var utpå her og danset. Jeg savner det litt, det gjør jeg, sier Anders Jacobsen til Seher.no.

Den dramatiske danseexiten har gjort at enkelte nå ønsker at Jacobsen skal få en automatisk plass i TV 2-programmet neste høst. 26-åringen selv innrømmer at en ny sjanse på parketten frister veldig.

- Det er jo veldig hyggelig, men jeg synes ikke at jeg bør få en plass automatisk. TV 2 må ha med folk de selv har lyst til å ha med. Men jeg håper selvfølgelig at de kommer med en forespørsel.
 
- Ville du takket ja?

- Hvis det hadde passet med jobb og slikt, så hadde jeg nok det, ja, avslører han.

Presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2 denne lørdagen, Kari Austfjord, er ikke fremmed for tanken om et comeback for Anders Jacobsen i 2012.

- Anders Jacobsen var en flott person å ha med i programmet, og det var synd at han måtte gi seg. Men neste års kabal er ikke lagt ennå, og vi kan derfor ikke si om han er med der eller ikke. Men alt er åpent, vi utelukker ingenting når det gjelder samtlige dansere, sier Austefjord.

Til Seher.no forteller den en tidligere hoppstjernen at han har det bra etter operasjonen. Såret har grodd, og han har så smått begynt å trene igjen. Han legger ikke skjul på at avgjørelsen om å trekke seg fra «Skal vi danse» var svært vanskelig.

- Det var det andre fortalte meg som gjorde at jeg bestemte meg for at dette går ikke. Hadde jeg kommet meg gjennom det første programmet etter operasjonen på sympatistemmer, da vet jeg ikke om jeg hadde klart å danse neste helg heller. Det var såpass vondt - lenge. Hadde jeg ventet to uker, så hadde det vært helt greit. Men jeg måtte nesten ha de ukene.
 
- Du angrer ikke?

- Nå kunne jeg sikkert sagt at det ville gått fint, men jeg vet jo at det hadde vært dritvondt. Jeg tror det var riktig, selv om det var kjedelig, sier Anders Jacobsen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er en veldig følsom person


Se video med Anders Jacobsen her:[obj:media:10301]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer