Åpner for badeflørt

- Kommer det en mann seilende på en badesnegle i bassenget, er jeg klar for en badeflørt, sier Charter-Hilde, som gjør comeback på Charterfeber!

GLAD: Hilde Skovdahl er glad for at hun får bli med på «Charterfeber» på TV3. Foto: Morten Eik / Se og Hør
GLAD: Hilde Skovdahl er glad for at hun får bli med på «Charterfeber» på TV3. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av mai fikk Hilde Skovdahl (42) den knusende beskjeden om at hun er blitt vraket fra den kommende sesongen av «Charterfeber» på TV3.

- Jeg er skuffet og lei meg, sa Charter-Hilde til Seoghør.no etter at hun fant ut om vrakingen.

Da sa TV3 at de ikke kom til å gjøre om på beslutningen selv om det etter hvert utviklet seg til å bli et folkekrav blant den store fanskaren til den frodige blondinen.

Nå har kanalen gjort helomvending, og «Charter-Hilde» blir igjen å se på den populære realityserien om norske charterturister.

- Vi så at Hilde fikk utrolig mange støtteerklæringer, og folk var veldig sinte på oss. Når vi ble klar over det, så spurte vi Hilde. Vi valgte å høre på fansen, sier Linda Glomlien i TV3s informasjonsavdeling.

Hoppende glad.

Det er Hilde svært glad for!

- Jeg er utrolig glad for at jeg får bli med igjen, men jeg svarte nei to ganger på henvendelsen fordi jeg var så skuffet over vrakingen. Men jeg elsker å være på TV, og «Charterfeber» er det morsomste jeg vet. Det er gøy å møte så mange mennesker, og jeg elsker at ting er så spontant hele tiden, og at jeg ikke har peiling på hva som kommer til å skje!

Hilde takker fansen for at de var så ivrige på å sende brev til TV3 for å få henne tilbake. Mange av dem truet med boikott av programmet dersom Hilde ikke fikk være med.

- Jeg er helt rørt av støtten, men det hadde nok aldri skjedd dersom ikke dere i Se og Hør hadde tatt i dette. Det var utrolig snilt at dere hjalp meg med å få oppmerksomhet rundt det, sier en ydmyk Charter-Hilde.

Ferden for den frodige blondinen går nå til Gran Canaria. Der har hun aldri vært.

- Jeg vet at Charterfeber har vært der, men selv har jeg aldri vært på «Granca», og det gleder jeg meg veldig til!

Åpen for badeflørt.

Hilde er singel, men hun har ikke noen store drømmer om en ferieromanse, men badeflørt derimot, det er 42-åringen fra Asker åpen for.

- Kommer han seilende på en badesnegle, hadde han sjarmert meg i senk. Da tar jeg ham, sier Hilde og flirer.

- Hva ser du etter i en mann?

- For det første synes jeg det er en god test å reise med et annet menneske i et annet land. Da har de ikke tid til å planlegge, og da finner man raskt ut hva slags type det er. Skal han sjarmere meg er han nødt til å være snill, åpen og glad i mennesker. Han er nødt til å ha hjertet på rett plass. Godhet er det viktigste i livet, sier Hilde til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Vrakes fra Charterfeber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer