STØTTER VADIM: - Jeg støtter ham hvis han drar til utlandet, og så får vi se hvor jeg tar veien hen, sier Katarina Flatland til Seher.no. På «Gullruten» i Bergen kom hun uten kjæresten.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
STØTTER VADIM: - Jeg støtter ham hvis han drar til utlandet, og så får vi se hvor jeg tar veien hen, sier Katarina Flatland til Seher.no. På «Gullruten» i Bergen kom hun uten kjæresten. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Åpner for å flytte med kjæresten

Men vil egentlig den norske programlederen flytte til utlandet?

Se videointervjuet med Katarina Flatland nederst i saken!

SEHER.NO: I høst ble det kjent at «Waschera»- programleder Katarina Flatland (20) og Rosenborg-spilleren Vadim Demidov (22) hadde blitt kjærester. Tidligere i år ble det også kjent at de to har flyttet sammen i Trondheim.

Den siste tiden har spekulasjonene haglet rundt Demidovs fremtid på Lerkendal, etter at han nekter å skrive under på en ny kontrakt for trønderne. Det kan bety at det store utlandet venter for forsvarsspilleren.

Den tanken har også streifet kjæresten, Katarina, som ikke utelukker at hun vil flytte etter dersom det skjer.

- Nei, jeg vet ikke helt, jeg. Vi støtter hverandre i hvert fall. Jeg støtter ham hvis han drar til utlandet, og så får vi se hvor jeg tar veien hen. Om jeg skal jobbe eller studere litt først, det vet jeg ikke, sier hun til Seher.no.


Men selv om Flatland er fullt klar over muligheten for at Vadim Demidov forlater Norge til fordel for en langt «fetere» månedslønn utenfor landets grenser, er hun langt fra sikker på hva hun kommer til å gjøre hvis så skjer.

- Jeg er opptatt av å gjøre min egen greie. Nå er jeg jo veldig glad i TV, og da passer det seg jo ikke så godt å bo i utlandet, innrømmer Katarina, som ennå ikke helt vet hva fremtiden bringer etter at det ble kjent at programmet hennes, «Waschera», er lagt ned.

- Det gjør jo bare at man kan åpne for nye prosjekter. Det er nok mulig at dere får se meg på skjermen etter hvert, ja.

- Har du fått noen tilbud?

- Det der er sånt man skal være veldig forsiktig med å snakke om. Per i dag kan jeg ikke si så mye. Men det er ting på gang, det er det.

«Waschera» var nominert i kategorien «Beste ungdomsprogram» under «Gullruten». Men Flatland synes ikke det er spesielt bittert at programmet nå er tatt av skjermen.

- Det er jo litt vemodig, men samtidig er det en veldig fin måte å avslutte det på. Vi blir nominert, og det bekrefter jo at redaksjonen og programmet har vært veldig bra. Selvfølgelig er det synd at det ble tatt av, men det var mange ting som skulle bort. Vi hadde gjort det i halvannet år, så jeg personlig var også klar for nye ting, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk drømmereise i julegave

Se videointervjuet med Katarina Flatland her:[obj:media:8595]