David Walliams og Lara Stone:

Åpner for å date menn etter bruddet med supermodellen

David Walliams gjør ikke forskjell på kjønn etter skilsmissen.

GIKK HVER TIL SITT: David Walliams og modellen Lara Stone var gift i fem år, og fikk et barn sammen i løpet av forholdet. Nå er Walliams klar for å date menn. Foto: NTB Scanpix
GIKK HVER TIL SITT: David Walliams og modellen Lara Stone var gift i fem år, og fikk et barn sammen i løpet av forholdet. Nå er Walliams klar for å date menn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den engelske komikeren og skuespilleren David Walliams (45) huskes av mange for sin rolle i serier som «Little Britain» og «Come Fly With Me». Han er også godt kjent for å sitte i dommerpanelet til «Britain's Got Talent», der han bestemmer hvem som får gå videre, eller hvem som må dra hjem.

En skal heller ikke kimse av hans forfatterskap, der Walliams har solgt over 12 millioner barnebøker verden over.

Privatlivet hans har også sørget for store mengder med oppmerksomhet. I 2015 skilte han seg etter fem års ekteskap med modellen Lara Stone.

TV-STJERNER: David Walliams og Matt Lucas har gjort stor suksess med TV-serien «Little Britain». Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNER: David Walliams og Matt Lucas har gjort stor suksess med TV-serien «Little Britain». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kan date menn

Engelskmannen mener han nå er klar for å returnere til datingmarkedet. Om han finner kjærligheten med en kvinne, er heller usikkert.

I et intervju med Attitude, gjengitt av Sunday People, sier 45-åringen at han er åpen for et forhold med en annen mann.

- Jeg kan ikke se bort fra at jeg finner kjærligheten med en annen mann, forteller han og fortsetter:

- Jeg har homofile erfaringer fra oppveksten, som jeg har satt pris på. Jeg var en tenåring og befant meg ofte i miljøer hvor det bare fantes andre menn. Jeg er veldig leken av natur, forklarer han.

Walliams sier videre til den britiske avisa at han fortsatt liker kvinner, men at folk ofte misforstår.

- Noen ganger hadde det vært enklere om jeg ikke (likte kvinner) fordi folk tror jeg er homofil og nysgjerrig. Det hadde vært ganske enkelt, men jeg finner kvinner veldig, veldig attraktive, avslører han.

Dette er ikke første gang Walliams snakker åpent om temaet. Han har aldri gitt seksualiteten sin noe merkelapp i intervjuer eller bøker, noe han mener det finnes en god grunn til.

KJENT MODELL: Lara Stone er en av verdens mest ettertraktete modeller. Foto: NTB Scanpix
KJENT MODELL: Lara Stone er en av verdens mest ettertraktete modeller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tror det handler om å forelske seg i et menneske, noe som egentlig ofte blir oversett. Jeg hater når folk innrømmer eller avslører seksualiteten sin, for ting kan forandre seg gjennom årenes løp, fortalte han til Radio Times i 2013.

Var gift med modell

I 2010 giftet den britiske komikeren og tv-profilen seg med den nederlandske modellen Lara Stone. Tre år etter bryllupet, som fant sted i London, fikk de sønnen Alfred sammen.

I mars 2015 annonserte paret imidlertid at de valgte å separere seg, og allerede september samme år var skilsmissen et faktum.

David Walliams hadde sitt store gjennombrudd med humorprogrammet «Little Britain» i 2003, og siden 2012 har han også vært en av dommerne i talentprogrammet «Britain's God Talent». Han ble nylig koblet til den britiske filmstjerna Kate Beckinsale, fordi de to ble observert på middag sammen i London.

I fjor sommer slo Hollywood-stjerna tilbake mot romanseryktene med en rekke morsomme Twitter-meldinger.

- Dette er min kjære venn David Walliams. Hvis jeg noen gang kommer til å se ham naken, skal jeg tatovere en aubergine i fjeset mitt slik at alle vet det, skrev hun sammen med et bilde av dem fra middagen.

Deretter fulgte hun opp med to nye meldinger til:

- Frem til det skjer kan alle slappe av og vite at vi er venner. Noe vi har vært de siste 2000 årene.

- PS: Det er liten sannsynlighet for at tatoveringen vil bli tatovert i faktisk størrelse. Så vidt jeg vet.

LES OGSÅ: - Jeg gir faen i om jeg har hengepupper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer