Du leser nå Se og Hør Pluss

Eksklusivt

Åpner dørene til feriehuset

– Brønnøya vil alltid være mitt fristed på jorda. Og det er aller best når jeg kan være her sammen med disse to, sier artisten.

SOMMERLYKKE: Elisabeth Andreassen nyter sommeren sammen med døtrene Nora og Anna på hytta på Brønnøya. Her lever minnene etter pappa Tor – samtidig som de tre skaper nye, fine minner.
SOMMERLYKKE: Elisabeth Andreassen nyter sommeren sammen med døtrene Nora og Anna på hytta på Brønnøya. Her lever minnene etter pappa Tor – samtidig som de tre skaper nye, fine minner. Vis mer

– Jeg tenkte alltid at det var uoppnåelig å eie et slikt sted. Men jeg tok sjansen, og har ikke angret et sekund. Dette er paradis på jord, sier Elisabeth «Bettan» Andreassen (62) til Se og Hør.

Når vi møter henne er den populære artisten er i full gang med prøvene til sommerens happening i Sandefjord, showet «Bettanita». Sammen med Anita Skorgan (61) har Elisabeth solgt ut forestillingene på ærverdige Scandic Park Hotel.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Hurra, Se og Hør Pluss fyller år!

Se og Hør Pluss feirer ett-års dag og vi gir 50% rabatt på alle abonnementer

• Få de aller beste sakene fra bladet.

• 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke.

• Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

99,-(første måned)

50% rabatt første måned

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,-/år

Få 58% rabatt!

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer