Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug:

Åpne om fødselsvalget: - Ikke vulgært

Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug ble foreldre for drøye to uker siden. Nå forteller de om fødselsopplevelsen.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

Det var i podkasten «Åpen journal» at tv-profil Katarina Flatland (31) og ektemannen Harald Meling Dobloug (31) i slutten av august kunne avsløre at de hadde blitt foreldre for første gang, og at sønnen Bernard hadde kommet til verden.

I etterkant har Flatland delt flere bilder av den lille gutten med følgerne sine i sosiale medier, og i onsdagens episode av den nevnte podkasten åpner ekteparet også opp om fødselen og opplevelsen rundt det å bli foreldre - fire uker før tiden. Her deler de også lydklipp fra underveis i fødselen.

Flatland forteller blant annet at hun fikk ekstra kraft på tampen av fødselen, spesielt etter å ha kjent barnets hode på vei ned. For ektemannen ble dette et svært rørende øyeblikk, da også han så at sønnens hode var på vei ut.

- Det var veldig spesielt. Frem til da hadde alt vært litt abstrakt. Du hadde en mage som vokste og vi hadde sett ham på ultralyd, men da begynte jeg å kjenne at her er det faktisk et lite menneske som kommer ut og som skal kalle deg for mamma og meg for pappa, sier han i podkasten.

- Det var et sånt øyeblikk hvor jeg bare mistet kontrollen over egne følelser. Da begynte jeg å gråte veldig, et veldig flott øyeblikk, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer