Åpenhjertig Siv Jensen

- Jeg var nødt til å spørre henne rett ut om lesberyktene, sier forfatteren bak ny bok om Siv Jensen.

STERK: Siv elsker å date, men foretrekker å gjøre det innenfor husets fire vegger. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
STERK: Siv elsker å date, men foretrekker å gjøre det innenfor husets fire vegger. Foto: Morten Krogh, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det har vært iherdige rykter om det til tider, og da jeg jobbet med denne boken - noe folk visste om - var det flere som kontaktet meg og sa at jeg måtte finne ut av dette, forteller Ny Tid-redaktør Martine Aurdal (28) til Her og Nå.

Hun prater om boken hun har skrevet om Fremskrittspartiet formann, Siv Jensen (37), og om lesberyktene rundt henne.

Nyhetsoppleser fikk barn med to lesber!

Gjennom samtaler med Siv og hennes familie, har redaktøren portrettert henne både så politiker og privatperson.

- Dersom hun hadde vært lesbisk, er hun så voksen at hun burde klart å stå frem innen nå, erklærer forfatteren i et intervju med NRK Østlandssendingen - og understreker at Siv ikke er lesbisk.

Lille Lourdes tror mamma Madonna er lesbisk!

- Hjemmedating er løsningen hennes. Hun holder seg stort sett der ingen kan se henne, forteller Aurdal om hvordan Siv dater menn ifølge Her og Nå.

- Date gjør hun, og det ganske mye!

Boka "Siv: Portrett av en formann" kommer ut på Kagge forlag. - Det blir ikke en biografi, men et portrett av Siv Jensen og hennes familie, sa forlegger Erling Kagge før utgivelsen til Aftenposten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer