Harry Styles:

- Åpenbart en vanskelig følelse

Åpner seg om vanskeligheter i forholdet.

KJENDISPAR: Det er ikke bare enkelt å date verdenskjente Harry Styles. Her med kjæresten Olivia Wilde. Foto: HS / Splash News / NTB
KJENDISPAR: Det er ikke bare enkelt å date verdenskjente Harry Styles. Her med kjæresten Olivia Wilde. Foto: HS / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er noen år siden den britiske sangstjernen var en del av boybandet One Direction, og de siste årene har Harry Styles (28) gjort enorm karriere på egen hånd.

I et og et halvt år har forholdet mellom han og Olivia Wilde (38) vært kjent, etter at de ble observert mens de holdt hverandres hender under Styles' manager sitt bryllup i 2021.

ÅPNER OPP: Harry Styles og Olivia Wilde åpner seg om hvordan det er å være kjærester. Foto: HS / Splash News / NTB
ÅPNER OPP: Harry Styles og Olivia Wilde åpner seg om hvordan det er å være kjærester. Foto: HS / Splash News / NTB Vis mer

Å være en av verdens største artister med en enorm fanskare har sin pris, og det har også bydd på vanskeligheter i forholdet. Det åpner 28-åringen seg om i et nytt intervju med Rolling Stone.

- Kan du se for deg å gå på en andre date med noen og si «Ok, så det er en liten hake ved dette, og de kommer til å si dette, og det kommer til å bli ganske vilt, og de kommer til å være veldig slemme, og det er ikke sant … men uansett, hva vil du spise?» sier han.

DON'T WORRY DARLING: Harry Styles og Florence Pugh spiller inn drøye scener i denne filmen. Vis mer

I intervjuet beskriver Styles Twitter som «en horde av mennesker som prøver å være fæle med andre», og legger til at tross grensen han har forsøkt å sette mellom det offentlige og det private er det andre som hvisker ut den grensen.

- Det er åpenbart en vanskelig følelse at det å føle seg nær meg betyr at du blir diskutert på Twitter eller noe, forteller Styles åpenhjertig.

Kjæresten Olivia Wilde kan også fortelle at hun har følt på den giftige oppførselen Styles beskriver.

SKEIV: Harry Styles hjelper fan komme ut av skapet til moren sin på konsert. Video: Twitter @intothexxlight Vis mer

Hun understreker at de fleste av fansene hans er kjærlige mennesker og at hatet Styles beskriver ikke definerer dem alle, men legger imidlertid til:

- Det jeg ikke skjønner med ondskapen du snakker om er at den typen giftig negativitet er det motsatte av Harry, og alt han gir.

LES OGSÅ: Legger seg flat etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer