Kourtney Kardashian og Travis Barker

Åpen om utfordringer: - Ble deprimert

Kourtney Kardashian og forloveden ønsker barn sammen.

FORLOVET: Kourtney Kardashian og Travis Barker avbildet under Grammy-utdelingen tidligere i år. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
FORLOVET: Kourtney Kardashian og Travis Barker avbildet under Grammy-utdelingen tidligere i år. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Forholdet til Kourtney Kardashian (43) og Travis Barker (46) har vært omtalt opp og ned i medier siden det ble kjent i slutten av 2020.

Hete omfavnelser og våte kyss har vært en del av innholdet på sosiale medier - og i oktober bestemte de seg for at de ønsker å dele livet sitt sammen for alltid.

Barker gikk da ned på ett kne og fridde, midt i et blomsterhav av røde roser. Kardashian delte selv den gledelige nyheten på Instagram.

«For alltid», skrev hun, til et knippe bilder av frieriet.

Kardashian, i tillegg til resten av familien, er for tiden aktuelle med den splitter nye realityserien «The Kardashians». I serien får man også et innblikk i «Kravis» sitt forhold, hvor de avslører at de ønsker å utvide familien.

I den nyeste episoden av serien røper imidlertid 43-åringen at det ikke bare har vært enkelt å sette nytt liv til verden.

Hevder hun ble deprimert

Det er i en samtale med mamma Kris Jenner (66) at baby-planene blir diskutert. Kardashian forteller i serien at hun og Barker bestemte seg for å prøve å få barn via prøverør, etter råd fra legen.

Det har imidlertid ikke bare vært en enkel prosess, ifølge Kardashian.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien «The Kardashians» hadde nylig premiere. Video: Hulu Vis mer

- Medisinen de har gitt meg … de har satt meg i overgangsalderen, forteller hun åpent.

Videre forteller hun at medisinene som i utgangspunktet skal hjelpe på fruktbarheten, har hatt motsatt virkning.

- Medisinen gjorde meg deprimert. Og jeg har alt i verden å være lykkelig for. Jeg bare føler meg rar og ikke som meg selv. Jeg er super-humørsyk og hormonell, som om jeg er gal halvparten av tiden, forteller hun åpent.

Kardashian har de tre barna Mason (12), Penelope (9) og Reign (7) fra sitt tidligere forhold til Scott Disick (38), mens Barker på sin side har sønnen Landon (18) og datteren Alabama (16) fra sitt tidligere forhold til Shanna Moakler (47).

Giftet seg - men ikke på ekte

Kardashian og Barker er i full gang med å planlegge resten av sitt liv - inkludert bryllupet. Paret skapte nylig full forvirring, da nyheten om at de hadde giftet seg i Las Vegas begynte å spre seg etter Grammy-utdelingen tidligere i år.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Paret ble angivelig viet av en Elvis-imitator, noe som fikk fansen til å sperre opp øynene. Men de giftet seg aldri på ekte.

Kilder kunne raskt røpe overfor Page Six at det dreide seg om en artig seremoni, og at ekteskapet ikke gjaldt på papiret. Det ble også bekreftet av Kardashian-familien selv.

LES OGSÅ: Rikke Isaksen røper flytteplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer