Kris Jenner:

Åpen om sexlivet med 25 år yngre kjæreste

- Sex i min alder er en vakker ting, forteller seksbarnsmoren.

SEXLIV: Realityprofil Kris Jenner er brutalt ærlig om sexlivet sitt med kjæresten Corey Gamble. Foto: NTB Scanpix
SEXLIV: Realityprofil Kris Jenner er brutalt ærlig om sexlivet sitt med kjæresten Corey Gamble. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Medlemmene av den verdenskjente Kardashian/Jenner-familien er ikke ukjente for å skape overskrifter. Nå er det imidlertid familiens overhode, Kris Jenner (64), som sørger for overskrifter, men denne gangen om sitt eget sexliv.

Kris har vært i et forhold med 25 år yngre Corey Gamble (39) siden 2014, og paret har siden den gang blitt utsatt for utallige bruddrykter.

Det kan imidlertid se ut til at alt står svært bra til med paret, i alle fall ut fra 64-åringens nylige uttalelser å dømme.

- Tror det er noe galt med meg

I et klipp fra familiens realityprogram «Keeping Up With The Kardashians» deler 64-åringen nemlig flittig om sitt eget sexliv med kjæresten. I en samtale med venninnen og tv-profil Faye Resnick (62) forteller Kris at hun rett og slett ikke kan få nok av sin utkårede.

- Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg tror det virkelig er noe galt med meg fordi jeg er alltid i humør. Jeg tror ikke det er normalt, forklarer hun om sexlysten sin, ifølge Us Weekly.

ÆRLIG: Kris Jenner avslører at sexlysten hennes ikke akkurat har minsket i løpet av årene. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Kris Jenner avslører at sexlysten hennes ikke akkurat har minsket i løpet av årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

64-åringen forklarte videre at hun syntes det er vanskelig å snakke med de fem døtrene sine, Kourtney (41), Khloé (35), Kim (39), Kendall (24) og Kylie (22) om sexlivet sitt fordi hun er moren deres. Hun påpeker derfor at det er deilig å kunne snakke med Faye om tematikken.

Videre beskriver Kris kjæresten som en «vandrende snakkende Luther Vandross-låt», som gjør det vanskelig for henne å ta et lokk over hennes tiltrekning til Corey, som hun beskriver som «alltid så sexy».

Kris påpeker at hun er bekymret for aldersforskjellen mellom dem, som totalt er på 25 år.

- Corey er med noen som er mye eldre, og jeg tror at når du blir eldre, så skal du ikke være i det humøret, uttaler hun.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Sex i min alder er vakkert

Venninnen minner Kris på at dette er tiden i livet deres hvor alt skjer for dem, og oppfordrer derfor 64-åringen til å glede seg over sexlivet sitt.

- Faye har rett. Sex i min alder er en vakker ting, og det jentene mine ikke forstår er at jeg faktisk er så heldig å fortsatt ha disse følelsene. Jeg føler at jeg burde dra nytte av det, konkluderer 64-åringen med.

Som nevnt oppstod det søt musikk mellom Kris Jenner og Corey Gamble tilbake i 2014, etter at hun hadde skilt seg fra sin daværende ektefelle Caitlyn Jenner (70).

64-åringen har flere ganger berømmet kjæresten sin i tidligere intervjuer. Til Us Weekly i 2018 hadde hun bare lovord å si om Corey.

- Han er flott. Corey er så lett og samtidig så smart og intelligent. Han er alltid et skritt foran meg, og han elsker barna og barna elsker ham, og han elsker barnebarna. Han er virkelig en så flott fyr, uttalte hun den gang.

I motsetning til resten av Kardashian/Jenner-klanen har Corey Gamble holdt en lav profil. Det skal imidlertid nevnes at han havnet i hardt vær da han snakket om at han kunne slått Kourtney og Scott Disicks (36) datter, Penelope Scotland Disick (7), på rumpa, hvis hun ikke oppførte seg.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Fikk Scott til å se rødt

Det gjorde han i en episode av realityprogrammet i september i fjor, under en middag på restauranten Nobu sammen med Scott, Kourtney, Kris, Kim og familievennen Jonathan Ceban (46).

Hendelsen bunnet i at Kourtney forklarte at hun ikke lenger hadde en barnevakt for datteren, Penelope, fordi datteren hadde kloret og bitt barnevakten sin. Som respons spurte Corey om Kourtney synes det var greit at datteren oppførte seg på denne måten, noe Kourtney svarte nei til, ifølge Entertainment Tonight.

Videre begynte de å diskutere rundt barneoppdragelse, hvor Corey til slutt uttalte følgende:

- Hvis Penelope klorte meg, ville jeg slått henne på rumpa.

Uttalelsen fikk Penelopes far, Scott, til å se rødt.

  • Se video fra hendelsen nedenfor!
KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Til tross for Coreys uttalelse, forklarte en kilde til Us Weekly at Kris og Corey fremdeles er på et godt sted.

- Kris og Corey klarer seg bra, og Corey er virkelig forelsket og besatt av Kris. Han prøver alltid å gjøre henne lykkelig og støtte henne, fortalte kilden.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak forvandlingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer