Kris Jenner:

Åpen om sexlivet med 25 år yngre kjæreste

- Sex i min alder er en vakker ting, forteller seksbarnsmoren.

SEXLIV: Realityprofil Kris Jenner er brutalt ærlig om sexlivet sitt med kjæresten Corey Gamble. Foto: NTB Scanpix
SEXLIV: Realityprofil Kris Jenner er brutalt ærlig om sexlivet sitt med kjæresten Corey Gamble. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Medlemmene av den verdenskjente Kardashian/Jenner-familien er ikke ukjente for å skape overskrifter. Nå er det imidlertid familiens overhode, Kris Jenner (64), som sørger for overskrifter, men denne gangen om sitt eget sexliv.

Kris har vært i et forhold med 25 år yngre Corey Gamble (39) siden 2014, og paret har siden den gang blitt utsatt for utallige bruddrykter.

Det kan imidlertid se ut til at alt står svært bra til med paret, i alle fall ut fra 64-åringens nylige uttalelser å dømme.

- Tror det er noe galt med meg

I et klipp fra familiens realityprogram «Keeping Up With The Kardashians» deler 64-åringen nemlig flittig om sitt eget sexliv med kjæresten. I en samtale med venninnen og tv-profil Faye Resnick (62) forteller Kris at hun rett og slett ikke kan få nok av sin utkårede.

- Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg tror det virkelig er noe galt med meg fordi jeg er alltid i humør. Jeg tror ikke det er normalt, forklarer hun om sexlysten sin, ifølge Us Weekly.

64-åringen forklarte videre at hun syntes det er vanskelig å snakke med de fem døtrene sine, Kourtney (41), Khloé (35), Kim (39), Kendall (24) og Kylie (22) om sexlivet sitt fordi hun er moren deres. Hun påpeker derfor at det er deilig å kunne snakke med Faye om tematikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer