Jan Thomas:

Åpen om mørk fortid

Kjendisstylisten børster støv av fortiden i sin nye biografi.

LEVD LIV: Jan Thomas har skrevet sin andre selvbiografi på ti år. I den kommer det fram at ting ikke alltid har vært like enkelt for ham. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
LEVD LIV: Jan Thomas har skrevet sin andre selvbiografi på ti år. I den kommer det fram at ting ikke alltid har vært like enkelt for ham. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Publisert

Denne uka bestemte kjendisstylist Jan Thomas seg for å slippe både låt og bok ved navn «Jeg har levd». Selv om mottakelsen har vært noe lunken hos anmelderne, virker det som fansen setter pris på begge verker.

53-åringen har fått mange gode tilbakemeldinger, og sier han har fått meldinger av fans som har begynt å gråte av begge to. Det er nok muligens særlig boka enkelte reagerer på, fordi den gir et unikt innblikk i livet hans - på godt og vondt.

Det kan være enkelt å tulle med en mann som har gjort karriere av hår, sminke og oppsiktsvekkende uttalelser i mediene, men livet hans har på ingen måte alltid vært like enkelt som det virker nå.

Overfor Se og Hør åpner han nå opp om noen av livets mørkeste kapitler, som han har valgt å avsløre i biografien. Rus, sex, et skummelt forhold og jakten på det perfekte utseendet kunne ha endt riktig så galt.

- Det er egentlig et mirakel at jeg lever, om man tenker på den livsstilen jeg hadde i noen år. Jeg har gjort mye dumt her i livet, men disse åra er muligens de dummeste, sier han.

La på sprang

«I miljøene jeg vanket var det ikke uvanlig med amfetamin, eller speed, som vi kalte det. Det var billig, det luktet helt jævlig, og jeg kan fortsatt få brekninger bare av å tenke på det. Jeg hadde ikke særlig glede av det, men sa likevel ikke nei. Det oppkvikkende stoffet gjorde at festen kunne vare helt til vi gikk på jobb igjen», heter det i boka, som Pilar forlag nå har utgitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer