Patrick Duffy:

Åpen om dobbeltdrapet på foreldrene

Brutalt ærlig om natten begge foreldrene ble drept.

ÆRLIG: Såpestjernen Patrick Duffy (i midten bakerst) forteller nå om det brutale dobbeltdrapet på foreldrene sine i november 1986. Her er han avbildet i tv-serien «Step by Step». Foto: TV 2
ÆRLIG: Såpestjernen Patrick Duffy (i midten bakerst) forteller nå om det brutale dobbeltdrapet på foreldrene sine i november 1986. Her er han avbildet i tv-serien «Step by Step». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren og regissøren Patrick Duffy (70) er nok best kjent for sine roller som Bobby Ewing i TV-serien «Dallas», og som Frank Lambert i komiserien «Step by Step».

Livet til 70-åringen har imidlertid ikke vært en dans på roser, og en kveld i november 1986 endret alt seg på brutalt vis.

Foreldrene til Duffy, Terrence og Marie Duffy, var eiere av en lokal taverna ved navn The Lodge i hjembyen deres, Boulder i delstaten Montana. Og en sen novemberkveld ble de begge skutt og drept, ifølge Fox News.

Skjøt begge foreldrene

Duffy fortalte nylig til Closer Weekly at det skal ha oppstått en hendelse på tavernaen og at faren hans kastet ut to unge menn som hadde drukket for mye en kveld.

SAMLET: Her er Patrick Duffy (t.h) avbildet med sønnen Padraic i armene, kona Caitlyn (t.v), moren Marie og faren Terrence i 1977. Foto: NTB Scanpix
SAMLET: Her er Patrick Duffy (t.h) avbildet med sønnen Padraic i armene, kona Caitlyn (t.v), moren Marie og faren Terrence i 1977. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De dro for å drikke et annet sted og kom tilbake til baren for å banke han opp. Når de kom inn i baren med våpen, skjøt de ham. Det var ingen andre i baren, så de skjøt både moren og faren min, forteller 70-åringen.

På tidspunktet drapet fant sted rapporterte Los Angeles Times at det hadde blitt funnet et skytevåpen som angivelig skal ha blitt brukt som et drapsvåpen sammen med penger som har skal ha blitt sjålet fra baren.

Kort tid senere ble to menn i 19 års-alderen ved navn Sean A.Wentz og Kenneth A. Miller siktet for drap. Ifølge Closer Weekly var det førstnevnte som avfyrte skuddene og endte opp med en dom på 180 år, mens hans medsammensvorne, Miller, fikk prøveløslatelse i 2007.

MODENA: Amanda Knox er tilbake i Italia for første gang siden hun ble frikjent for drapet på sin venninne, Meredith Kercher. Video: CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen, Dagbladet TV Vis mer

- Følte aldri på det umiddelbare tapet

Kroppene til stjernens foreldre ble funnet av en gruppe mennesker som skulle innom tavernaen for å ta seg noe å drikke.

Ifølge Fox News var det en kvinne som oppdaget liket til Duffys mor, men hun trodde at hun kanskje hadde besvimt. Det var først når hun så blodet på Terrences kropp at hun innså alvoret og tilkalte hjelp.

STJERNE: Patrick Duffy i tv-serien «Dallas» sammen med sine skuespillerkolleger, Larry Hagman, Linda Gray og Brenda Strong i 2012. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Patrick Duffy i tv-serien «Dallas» sammen med sine skuespillerkolleger, Larry Hagman, Linda Gray og Brenda Strong i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Dallas»-stjernen minnes fortsatt foreldrene sine som «vanlige og hyggelige mennesker» som var «veldig sosiale» før det brutale drapet.

- Da foreldrene mine ble drept, gikk jeg gjennom alle følelser fra den forferdelige hendelsen - sjokk, sinne og alt, men jeg følte aldri at jeg ble distansert fra foreldrene mine. Jeg følte aldri på det umiddelbare tapet. Jeg visste ikke hvorfor den gang, men i ettertid var det et resultat av å være buddhist.

Tapet av foreldrene er imidlertid ikke den eneste tragedien 70-åringen har vært gjennom. I 2017 mistet han også kona, Carlyn Rosser, 77 år gammel, som han har de to voksne sønnene, Padraic (45) og Conor (39), med.

Om tapet av kona

I et annet intervju med Closer Weekly, gjengitt av Fox News, fortalte Duffy åpenhjertig om sorgen etter kona.

- Jeg kan høre henne. Jeg kan se henne. Jeg vet hva hun hadde forventet av meg og jeg prøver å leve opp til det. Jeg føler meg nær henne hele tiden, men det jeg savner mest er berøringen hennes. Jeg anser meg fortsatt som en gift mann, uttalte skuespilleren.

Konas død skal ha kommet overraskende på Duffy og hans nærmeste, noe som gjorde tapet enda mer smertefullt. Skuespilleren er fullt klar over at han må komme seg videre, både for seg selv og for familien sin.

MISTET KONA; Her er skuespiller Patrick Duffy avbildet sammen med sin avdøde kone Carlyn Rosser i 2005 på flyplassen Heathrow i London. Foto: NTB Scanpix
MISTET KONA; Her er skuespiller Patrick Duffy avbildet sammen med sin avdøde kone Carlyn Rosser i 2005 på flyplassen Heathrow i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det stopper han imidlertid ikke fra å trekke frem minnene han fikk med sin avdøde kone.

- Jeg kan reparere et hvert gjerde jeg har ødelagt og skape verdier ut av alt jeg har gjort hvis jeg har fått nok tid. Jeg har gjort det, og jeg gjør det fortsatt bra. Jeg har jobbet hardt for å få det beste ut av livet, og det har vært bra for meg.

LES OGSÅ: Hollywood-drapet på Sharon (26) sjokkerte hele verden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer