Patrick Duffy:

Åpen om dobbeltdrapet på foreldrene

Brutalt ærlig om natten begge foreldrene ble drept.

ÆRLIG: Såpestjernen Patrick Duffy (i midten bakerst) forteller nå om det brutale dobbeltdrapet på foreldrene sine i november 1986. Her er han avbildet i tv-serien «Step by Step». Foto: TV 2
ÆRLIG: Såpestjernen Patrick Duffy (i midten bakerst) forteller nå om det brutale dobbeltdrapet på foreldrene sine i november 1986. Her er han avbildet i tv-serien «Step by Step». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren og regissøren Patrick Duffy (70) er nok best kjent for sine roller som Bobby Ewing i TV-serien «Dallas», og som Frank Lambert i komiserien «Step by Step».

Livet til 70-åringen har imidlertid ikke vært en dans på roser, og en kveld i november 1986 endret alt seg på brutalt vis.

Foreldrene til Duffy, Terrence og Marie Duffy, var eiere av en lokal taverna ved navn The Lodge i hjembyen deres, Boulder i delstaten Montana. Og en sen novemberkveld ble de begge skutt og drept, ifølge Fox News.

Skjøt begge foreldrene

Duffy fortalte nylig til Closer Weekly at det skal ha oppstått en hendelse på tavernaen og at faren hans kastet ut to unge menn som hadde drukket for mye en kveld.

- De dro for å drikke et annet sted og kom tilbake til baren for å banke han opp. Når de kom inn i baren med våpen, skjøt de ham. Det var ingen andre i baren, så de skjøt både moren og faren min, forteller 70-åringen.

På tidspunktet drapet fant sted rapporterte Los Angeles Times at det hadde blitt funnet et skytevåpen som angivelig skal ha blitt brukt som et drapsvåpen sammen med penger som har skal ha blitt sjålet fra baren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer