Rebel Wilson:

Åpen om bakgrunnen for vekttapet

Skuespiller Rebel Wilson forteller om veien til sin nye livsstil.

NÆR DØDEN: Skuespiller Rebel Wilson hadde denne uka en livesending på Instagram, og da delte hun litt av hvert. Foto: Instagram/ privat
NÆR DØDEN: Skuespiller Rebel Wilson hadde denne uka en livesending på Instagram, og da delte hun litt av hvert. Foto: Instagram/ privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har skuespiller Rebel Wilson (40), kjent fra «Pitch Perfect»-filmene, «The Hustle» og «Isn't It Romantic», fått oppmerksomhet for alt annet enn skuespillerkarrieren sin.

I midten av januar ble det nemlig kjent at 40-åringen hadde lagt om livsstilen sin, og hun viste den gang frem resultatet til fansen på Instagram.

Skuespilleren har tidligere omtalt 2020 som hennes helseår for å fokusere på seg selv og egen vektnedgang. Og nylig tok hun seg tid til å ha en livesending på Instagram med sine over ni millioner følgere.

Der gikk hun nærmere inn på den nye livsstilen sin. Og det viser seg at veien dit ikke bare har vært enkel.

DEN GANG DA: Amanda Bynes har gått gjennom en stor forandring siden hun var på toppen av karrieren sin i 2008. Foto: Instagram. Video: She´s the man / Trailer, What i like about you / Trailer. Reporter: Thea Hope Vis mer

Nær døden

I den timeslange livesendingen kommer det frem at Wilson har gått ned titalls kilo siden hun hadde rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene.

Ifølge skuespilleren sto det faktisk i kontrakten at hun ikke kunne veie mindre enn det hun veide på tidspunktet, som var over 100 kilo.

- Bransjemessig var det mange mennesker som helst ønsket at jeg forble «Fat Amy». Men når alt kommer til alt er det mitt liv og min kropp. Hollywood så meg gjerne som én bestemt type, men jeg hadde ikke lyst til å forbli slik, forteller hun ærlig i livesendingen, ifølge australske News.com.au

«FAT AMY»: Her er Rebel Wilson avbildet i filmen «Pitch Perfect» hvor hun spilte rollen som «Fat Amy». Ifølge skuespilleren ønsket bransjen i Hollywood at hun skulle forbli «Fat Amy». Foto: Moviestore / REX / NTB
«FAT AMY»: Her er Rebel Wilson avbildet i filmen «Pitch Perfect» hvor hun spilte rollen som «Fat Amy». Ifølge skuespilleren ønsket bransjen i Hollywood at hun skulle forbli «Fat Amy». Foto: Moviestore / REX / NTB Vis mer

Wilson forklarer videre at hun ikke alltid har vært overvektig. Skuespilleren innrømmer at hun på et tidspunkt faktisk var så tynn at hun nesten døde.

- Jeg var på mitt tynneste da jeg hadde malaria og nesten døde. Da jeg ble utskrevet fra sykehuset sa folk: «Wow, hva har du gjort»? Jeg døde nesten, minnes hun.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Et skjold

Videre i livesendingen bryter skuespilleren ut i tårer og innrømmer at hun tidligere ikke ga kroppen sin den kjærligheten og respekten den fortjente.

Hun forklarer at hun bar vekten sin som et slags skjold slik at folk ikke skulle komme for tett innpå henne. Hun verdsatte ikke seg selv, og sa konstant negative ting til seg selv.

- Jeg prøver å bryte disse mønstrene nå, så jeg blir mer kjærlig mot meg selv og behandler meg selv med mer respekt, legger hun til.

En annen del av bakgrunnen for vekttapet er at skuespilleren en gang vil ha egne barn, og ønsker derfor å fryse ned eggene sine. Etter å ha tenkt over fertiliteten sin bestemte hun seg for å ta grep ved å bli sunnere.

Om hun sikter til at hun en gang i fremtiden ønsker seg barn med kjæresten og gründeren Jacob Busch, vil tiden vise.

KJÆRESTER: I september viste Rebel Wilson stolt frem kjæresten sin for første gang på rød løper. Foto: SIPA / Shutterstock / NTB
KJÆRESTER: I september viste Rebel Wilson stolt frem kjæresten sin for første gang på rød løper. Foto: SIPA / Shutterstock / NTB Vis mer

Under livesendingen ønsket hun imidlertid å dele et budskap. Etter å ha fått flere spørsmål om hun kapret Busch etter at hun gikk ned i vekt, svarte hun kontant med at de to datet før dette. Wilson påpeker at man ikke trenger å være en viss størrelse for å få seg en kjæreste.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Fant kjærligheten

Forholdet mellom Wilson og Busch ble først kjent i september. Da delte nemlig Wilson et bilde på Instagram av de to sammen utenfor et helikopter sammen med Helen Mirren og Kate Beckinsale på Instagram.

Kort tid etter dukket de opp sammen for første gang i offentligheten på en rød løper i Monaco, og siden den gang har Wilson holdt fansen oppdatert på forholdet ved å stadig dele små glimt i sosiale medier.

I oktober delte blant annet Wilson flittig fra den romantiske ferien de to tilbrakte i Mexico.

Før hun møtte sin utkårede har Wilson tidligere innrømmet at hun var på utallige dater i håp om å finne kjærligheten.

- I fjor var året for kjærlighet. Det er derfor jeg trolig fremdeles er så besatt av dating, fordi jeg bevisst var på date med forskjellige mennesker. Jeg var ikke veldig erfaren i kjærlighet og forhold, fortalte hun nylig til People.

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig etter vektnedgang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer