Åpen om angsten

Haddy N'jie tror folk med angst kan bli oppfattet som svake.

ETTERLYSER ÅPENHET: Artist og programleder Haddy N'jie håper folk etterhvert blir mer åpne om psykiske lidelser.  Foto: Stella Pictures
ETTERLYSER ÅPENHET: Artist og programleder Haddy N'jie håper folk etterhvert blir mer åpne om psykiske lidelser. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Haddy N’jie (32) er travelt opptatt med TV-jobbing og musikk, men vil ikke at folk skal oppfatte henne som noe supermenneske. I et nytt intervju med Dagbladet Torsdag forteller Haddy om de mørke stundene i livet.

- Jeg har vært åpen om angst fordi jeg er mye synlig og kan virke som om jeg får til «alt». Det er ikke sant. Å ha angst kan bli oppfattet som litt svakt. Men jeg mener det er tvert imot, det krever styrke å leve med det, på samme måte som det krever styrke å leve med en hvilke som helst skade, sier hun til Dagbladet.

32-åringen mener det kreves mer åpenhet rundt angst og psykiske lidelser.

- Å si: «Jeg er ensom», «Jeg har ikke noe sexliv» eller bare «Jeg kjeder meg» er ikke så kult, sier hun til avisen.
  


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg fikk mail fra CNN  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer