Åpen krig mot Paris

Feiden mellom Paris og Nicole entrer en ny fase.

NY BESTEVENN: Etter å ha blitt dumpet av Paris, fant Nicole seg skuespillerinnen Mischa Barton. Foto: All Over Press
NY BESTEVENN: Etter å ha blitt dumpet av Paris, fant Nicole seg skuespillerinnen Mischa Barton. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Catfight!

- Sangene mine handler om hva som er så fantastisk med å leve som jeg gjør. Platen min skal selge bedre enn Paris sin, det er sikkert, forteller Nicole Richie (24) i et intervju med skotske Daily Record.

Dermed er det offisielt at Nicole virkelig har planer om å følge i Paris Hiltons stilett-fotspor som en blodhund. Den 22. august slippes nemlig den styrtrike blondinens debut-CD, "Playing With Fire".

Kanskje er det akkurat det  - leker med ilden - Nicole gjør nå?

Paris' første singel "Stars Are Blind" havnet overraskende på 16. plass på Billboard Pop 100 denne uken. Se videoen her!

- Akkurat nå skriver jeg masse, spiller inn masse. Slik det fungerer, er at du spiller inn rundt 20-30 sanger. Så plukker du ut favorittene dine. Jeg har kommet frem til seks nå, forteller datteren til sangeren Lionel Richie til Contactmusic.com

Feiden mellom de to jentene har nå pågått i over et år. Det hele begynte da 24-åringen inviterte venner og kjente hjem for å spise potetgull og se Paris' mye omtalte sexvideo, "One Night In Paris". Dermed var vennskapet ødelagt - i følge Hilton for godt.

Hørte vi noen si "mjau"?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer