<strong>SLUTT:</strong> I litt over to år var Paris Hilton sammen med modellen og skuespilleren Chris Zylka. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: I litt over to år var Paris Hilton sammen med modellen og skuespilleren Chris Zylka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paris Hilton:

Åpen for kjærligheten to måneder etter bruddet

- Hun har vært ute på vift.

Publisert

Mot slutten av november kom nyheten om at Paris Hilton (37) og Chris Zylka (33) hadde avlyst bryllupet kun ti måneder etter at de forlovet seg.

- De gjorde det slutt tidligere denne måneden. Forholdet deres begynte å skrante etter to år sammen. Paris kommer til å fokusere på DJ-karrieren og parfymene sine, mens Chris vil ta opp skuespillerkarrieren igjen, samt satse på kunst, fortalte en venn av paret til Just Jared.

Og knappe to uker senere åpnet den norskættede stjernen seg selv opp om hvordan hun hadde det etter bruddet.

- Nå har jeg tid bare for meg selv. Når jeg forelsker meg, forelsker jeg meg fort og hardt, og det var en romanse som lignet en virvelvind, delte hun med seerne da hun gjestet TV-programmet «The Talk», skrev E! News.

Se dette innlegget på Instagram

#Killingit at the Laundromat. 💃🏼

Et innlegg delt av Paris Hilton (@parishilton)

- Ikke riktig

Videre forklarte Paris Hilton at hun etter hvert forsto at hennes fire år yngre forlovede likevel ikke var den rette for henne.

- Jeg har alltid vært besatt av Disney-fortellinger og kjærlighetshistorier, og jeg trodde dette skulle bli min lykkelige eventyr-slutt. Men så innså jeg bare at det ikke var riktig avgjørelse.

- Jeg ønsker ham det beste. En dag vil jeg elske å gifte meg og få barn, men akkurat nå fokuserer jeg bare på meg selv og jobben min, sa hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

Mister lett interessen

Nå, drøye to måneder etter at den berømte hotellarvingen ble singel, skal hun være klar for å date igjen - hvis den riktige mannen dukker opp, skriver Us Weekly.

- Paris har vært ute på vift og når hun er det, så legger hun merke til guttene rundt seg og forteller vennene sine om hun synes en av dem er kjekk eller smart, forteller en kilde til nettstedet, og fortsetter:

- Hun snakker med gutter og er definitivt åpen for å møte nye mennesker, men det er også lett for henne å miste interessen raskt.

Chris Zylka, kjent fra blant annet TV-serien «The Leftovers», skal på sin side ta det roligere.

- Han koser seg med kameratene sine. Men det er en del av ham som definitivt virker litt dyster fremdeles, hevder kilden til Us Weekly.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Her er Paris og Chris sammen på et event bare en måned før forholdet tok slutt. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Her er Paris og Chris sammen på et event bare en måned før forholdet tok slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trist for familien

Paris Hiltons mor, Kathy Hilton (59), hadde veldig sansen for Zylka og innrømmet til og med at hun trodde han var «Den rette» for datteren, skriver nettstedet.

- Problemet er at man selv også ender opp med å bli oppriktig glad i disse menneskene. De er så søte og de blir en del av familien, fortalte Kathy til Us Weekly i januar.

37-åringen har nemlig en del ekskjærester å se tilbake på.

Hun har tidligere vært sammen med modellen Jason Shaw, «Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter (38), «The Hills»-stjernen Doug Reinhardt (34), nattklubbeier Cy Waits, modellen River Viiperi (27) og forretningsmannen Thomas Gross (42) - for å nevne noen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Nekter å gi fra seg forlovelsesringen

Til tross for den brutte forlovelsen med Zylka, er Hilton fremdeles i besittelse av den eksklusive ringen - til den nette sum av 17 millioner kroner. Det røpet hun i et intervju med Jenny McCarthys radioshow «SiriusXM» i desember.

- Ja, jeg beholder ringen. Diamanter er en jentes beste venn, fortalte hun i radiointervjuet, ifølge Contact Music.

Hilton gikk også langt i å antyde at det er mange som har kommet godt ut av den brutte forlovelsen. Gullsmeden som står bak designet, er blant annet en nær venn av Hilton-familien. Med dette prøvde hun også ytterligere å rettferdiggjøre valget om å beholde ringen.

Vis mer Vis mer

- Personen vi fikk ringen av, fikk millioner av dollar i gratis PR. Jeg elsker hvordan sosiale medier i bunn og grunn har blitt en ny pengemaskin. Det er sykt, sa hun videre.

Hvorvidt 37-åringen faktisk vil stå som rettmessig eier når saken er over, kan derimot ikke sies med sikkerhet. Fra tidligere er det kjent at hotellarvingen angivelig bryter loven dersom hun ikke leverer den tilbake. Dette fordi Hilton selv tok initiativ til bruddet.

Det var under en ferietur til Aspen i forbindelse med nyttårshelga 2017 at Chris Zylka gikk ned på kne. Kort tid etterpå fortalte rikmannsdatteren at hun planla å ha hele tre forskjellige bryllup.

Parets første eventyrbryllup skulle egentlig stå i november i fjor, men tidligere samme høst fortalte Paris at de hadde satt bryllupet midlertidig på vent.

LES OGSÅ: - Bekymret for hva som kan skje med Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer