Carolina Gynning:

- Åpen for å «swinge»

TV-profilen med avsløring: - Det kommer en tid da vi bare kan ligge og «swinge» hele dagen.

AVSLØRER: TV-profilen Carolina Gynning kommer med intim avsløring. Foto: Skjermdump fra Instagram
AVSLØRER: TV-profilen Carolina Gynning kommer med intim avsløring. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske TV-kjendisen og tidligere modellen Carolina Gynning (43) fikk i fjor sommer sitt tredje barn. Den lille jenta fikk navnet Vilda, og var hennes første barn med kjæresten Viktor Philipson (36).

Det var nemlig i 2019 at hun traff sin store kjærlighet, Philipson, og siden har paret virket mer forelsket enn noen gang. 43-åringen er dog ikke fremmed for å komme med intime avsløringer om forholdet.

Tidligere har hun nemlig røpet at paret er åpne for swinger-livet.

- «Swinge» hele dagen

Nylig gjestet 43-åringen Youtube-serien «Intim med Björken», som ledes av den svenske programlederen Martin Björk (53). Der kom hun med en avsløring som flere har latt seg undre over om stemmer, skriver Expressen.

Under episoden snakket TV-profilen om at hun var åpen for å ta flere personer inn på soverommet. Björk fulgte tett opp med at det kalles for swingers, og spurte om den døra var åpen for paret.

- Nei, men det er åpent, det er bare ikke noe vi har hatt tid til nå, siden mye av tiden går til barnet. Men vi føler at det kommer en tid da vi bare kan ligge og «swinge» hele dagen, og gjerne ikke tenke på noe annet, forklarte hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer