Carolina Gynning:

- Åpen for å «swinge»

TV-profilen med avsløring: - Det kommer en tid da vi bare kan ligge og «swinge» hele dagen.

AVSLØRER: TV-profilen Carolina Gynning kommer med intim avsløring. Foto: Skjermdump fra Instagram
AVSLØRER: TV-profilen Carolina Gynning kommer med intim avsløring. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske TV-kjendisen og tidligere modellen Carolina Gynning (43) fikk i fjor sommer sitt tredje barn. Den lille jenta fikk navnet Vilda, og var hennes første barn med kjæresten Viktor Philipson (36).

Det var nemlig i 2019 at hun traff sin store kjærlighet, Philipson, og siden har paret virket mer forelsket enn noen gang. 43-åringen er dog ikke fremmed for å komme med intime avsløringer om forholdet.

Tidligere har hun nemlig røpet at paret er åpne for swinger-livet.

- «Swinge» hele dagen

Nylig gjestet 43-åringen Youtube-serien «Intim med Björken», som ledes av den svenske programlederen Martin Björk (53). Der kom hun med en avsløring som flere har latt seg undre over om stemmer, skriver Expressen.

ÅPNER OPP: «Wistawife» og ektemannen har sex med andre par. Slik er livet som «swinger». Video: Rød Løper Vis mer

Under episoden snakket TV-profilen om at hun var åpen for å ta flere personer inn på soverommet. Björk fulgte tett opp med at det kalles for swingers, og spurte om den døra var åpen for paret.

- Nei, men det er åpent, det er bare ikke noe vi har hatt tid til nå, siden mye av tiden går til barnet. Men vi føler at det kommer en tid da vi bare kan ligge og «swinge» hele dagen, og gjerne ikke tenke på noe annet, forklarte hun.

Da den svenske avisa kontaktet Philipson for kommentar, svarte han følgende i en epost om swinger-avsløringen:

- Hahah! Hele dagen vet jeg ikke... Jeg har nok for dårlig kondisjon til det. I tillegg blir det litt kjedelig å BARE tenke på det. Men jeg er så klart med, hvorfor ikke. Men da kommer det litt an på spillereglene, skrev han.

- Nysgjerrige mennesker

I ettertid har Gynning snakket ytterligere om swingers-uttalelsen i sin egen podkast «Gynning och Berg hittar sig själv».

TV-profilen hevdet nemlig at hun egentlig ikke «swinger», men at hun ofte sier «jævlig syke saker» i intervjuer, rett og slett fordi hun ikke bryr seg.

PIKANT: David Eriksen og kjæresten Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

43-åringen fortalte videre at det ikke er noe hun og Philipson har testet ut ennå. Likevel virket hun noe kryptisk da Expressen kontaktet henne for kommentar.

- Både jeg og Viktor er veldig åpne og nysgjerrige mennesker. Vårt motto er at du må prøve alt minst én gang, ellers vet du ikke om du liker det! Velkommen til tomuchfunclub. Kjøp billetten og nyt turen, skrev Gynning i en tekstmelding.

LES OGSÅ: Nyter singellivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer