Emily Ratajkowski:

Åpen for å date kvinner

- Venter på den rette.

SINGEL: Emily Ratajkowski letter på sløret. Foto: Michael Simon/Shutterstock/NTB
SINGEL: Emily Ratajkowski letter på sløret. Foto: Michael Simon/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærlighetslivet til supermodellen Emily Ratajkowski (31) har fått mye spalteplass i pressen det siste året.

Det hele startet da det i fjor sommer ble kjent at hun og ektemannen Sebastian Bear-McClard (36) skulle skilles etter fire år. Årsaken skal angivelig ha vært utroskap.

- Jeg kjenner på alle følelsene. Jeg føler sinne og sorg. Jeg føler spenning. Jeg føler glede. Jeg føler lettsindighet. Hver dag er forskjellig. Det som er bra med at jeg føler alle disse tingene, er at det får meg til å tro at jeg kommer til å bli ok, delte hun med Harper’s BAZAAR noen måneder senere.

ÅPNER OPP: I Sophie Elises nye bok, «Ting jeg har lært», åpner hun opp om ting som så langt har vært veldig privat. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Flere stjernedater

Etter bruddet har Ratajkowski blitt koblet til en rekke kjendismenn.

I fjor høst ble hun observert på noen dater med med selveste Brad Pitt (59), før hun i desember tilbrakte tid med Pete Davidson (29) - ekskjæresten til Kim Kardashian (42).

På valentinsdagen i år delte modellen et nakenbilde på sosiale medier med en ny flamme, komikeren Eric André (39). Og i vår har det svirret romanserykter mellom henne og Harry Styles (29) etter at det dukket opp en kyssevideo av dem.

Nå avslører Ratajkowski at hun heller ikke er fremmed for å date kvinner.

- Det vil jeg veldig gjerne, forteller hun ifølge motebladet Elle, og fortsetter:

- Jeg venter på at den rette skal dukke opp. Jeg har alltid vært en person som er mer tiltrukket av vibrasjoner enn spesifikke fysiske attributter, og noen ganger treffer det meg helt tilfeldig og plutselig kjenner jeg «Wow, jeg er tiltrukket av denne personen».

LES OGSÅ: Hailey Bieber om barn: - Jeg blir redd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer