Iselin Guttormsen:

Åpen etter bruddet: - En stor støtte

Iselin Guttormsen er åpen om den vanskelige tiden.

VANSKELIG TID: Iselin Guttormsen er åpen om den vanskelige tiden hun går gjennom. Foto: Espen Solli / TV 2
VANSKELIG TID: Iselin Guttormsen er åpen om den vanskelige tiden hun går gjennom. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Livet blir ikke alltid slik man har sett for seg og noen ganger må man ta noen tøffe valg, selv om de er tunge, vonde og ekstremt vanskelige», skrev influenser og sexolog Iselin Guttormsen (34) på Instagram forrige uke.

Samtidig bekreftet Iselin at hun og samboeren Tom Sørensen har gått hver til sitt. Etter det åpenhjertige innlegget har støtten fra følgerne hennes vært enorm i sosiale medier.

Innlegget har i skrivende stund nesten 4000 kommentarer og over 51 000 likerklikk.

ÅRETS INFLUENCER: Iselin Guttormsen ble «Årets influencer» under Vixen Awards 2021. Vis mer

Støtte fra følgerne

Overfor Se og Hør legger hun ikke skjul på at støtten betyr mye.

- Det er alltid hyggelig, sier hun, og fortsetter:

- Det er alltid noen som skal mene noe om det man legger ut og gjennom livet. Men det er klart at det er en stor søtte og hjelper litt.

Guttormsen legger ikke skjul på at omtanken fra følgerne er god gjennom den vanskelige tiden.

Mandag formiddag har hun også delt et nytt innlegg på Instagram.

«Aller helst vil jeg spole tiden fremover - mot lysere tider, bare tær i en eng av hvitveis, svale sommerkvelder og nye impulser. Hoppe over alt det vanskelige og vonde», skriver hun, og fortsetter:

«For første gang i hele mitt liv gruer jeg meg til desember og jul. Men vi skal klare denne delen av livet også».

SINT OG FRUSTRERT: Iselin Guttormsen tar til tårene i «Bloggerne» etter å ha fått kritikk. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Vanskelig tid

Da hun nylig delte den tunge nyheten om at hun og samboeren ikke lenger er kjærester, skrev Guttormsen at hun og Sørensen over en lengre periode hadde forsøkt å ta vare på kjærligheten som kjærester, men at de hadde blitt enige om å gå hver til sitt.

Videre trakk hun frem at de to har et godt forhold på tross av bruddet, og framhevet alle de gode minnene og stundene de har skapt sammen.

«Vi har ingenting annet en respekt og kjærlighet for hverandre som mennesker og vi skal fortsette å være de råe, flinke og rare foreldrene for jentene våres - som vi alltid har vært. Vi håper på forståelse og respekt for den fryktelige tunge tiden vi har vært i - og kommer til å være i tiden fremover», fortsatte hun.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

LES OGSÅ: - Alt føltes så massivt og kvelende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer