Antwain Fowler:

Antwain (6) er død

Den seks år gamle Internett-sensasjonen Antwain Fowler har gått bort.

I SORG: Mora delte nylig sin sorg på Instagram, etter at hennes sønn har gått bort. Dødsårsaken er ennå ikke kjent. Foto: Gofoundme
I SORG: Mora delte nylig sin sorg på Instagram, etter at hennes sønn har gått bort. Dødsårsaken er ennå ikke kjent. Foto: Gofoundme Vis mer
Publisert

I 2019 gikk seks år gamle Antwain Fowler viralt på TikTok, etter videoen ved navnet «Hvor skal vi spise hen?». Den har blitt delt utallige ganger på det sosiale mediet, og på Instagram har videoen over 800 000 visninger.

Søndag delte imidlertid moren den triste nyheten gjennom sin Instagram-konto: Sønnen Antwain har gått bort.

«Smerten i hjertet mitt er som ingen annen. Min kjære baby, kom tilbake», skriver moren i Instagram-innlegget.

Saken ble først omtalt av The Independent.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

«Monogene autoimmune»

Dødsårsaken til gutten er ennå ikke kjent, men seksåringen ble som spedbarn diagnostisert med «Monogene autoimmune».

Det er en tilstand som karakteriseres av kronisk diaré og vekttap, ifølge Den norske legeforeningen. Hos barn forekommer tilstanden som følge av en immunologisk ubalanse eller immunsviktrelatert syndromtype, som vil si at kroppen ikke produserer egne antistoffer.

«Antwain har gjennomgått over 25 operasjoner. Som vanlige spedbarn klarte ikke Antwain å drikke melk eller spise fast føde i løpet av sin tidligere barndom», skriver familien, ifølge Antwain sin Gofoundme side.

De forteller videre at det har vært en kamp som forelder å se barnet sitt sjonglerer frem og tilbake mellom hjem og sykehus.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Gikk viralt

Da Antwain gikk viralt på TikTok hadde lungen hans nylig kollapset, som følge av lungebetennelse, ifølge The Independent.

- Fra det øyeblikket Antwain ble skrevet ut fra sykehuset ønsket han å vite én ting, «Hvor vi skal spise hen», som er noe hele verden tar seg i å spørre ganske ofte, skriver familien på Gofoundme.

Mange knuste hjerter preger kommentarfeltet på Instagram-posten til moren, og over 40 000 mennesker sender sine kondolanser etter seksåringens bortgang.

LES OGSÅ: Sønnen (18) revet bort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer