Antwain Fowler:

Antwain (6) er død

Den seks år gamle Internett-sensasjonen Antwain Fowler har gått bort.

I SORG: Mora delte nylig sin sorg på Instagram, etter at hennes sønn har gått bort. Dødsårsaken er ennå ikke kjent. Foto: Gofoundme
I SORG: Mora delte nylig sin sorg på Instagram, etter at hennes sønn har gått bort. Dødsårsaken er ennå ikke kjent. Foto: Gofoundme Vis mer
Publisert

I 2019 gikk seks år gamle Antwain Fowler viralt på TikTok, etter videoen ved navnet «Hvor skal vi spise hen?». Den har blitt delt utallige ganger på det sosiale mediet, og på Instagram har videoen over 800 000 visninger.

Søndag delte imidlertid moren den triste nyheten gjennom sin Instagram-konto: Sønnen Antwain har gått bort.

«Smerten i hjertet mitt er som ingen annen. Min kjære baby, kom tilbake», skriver moren i Instagram-innlegget.

Saken ble først omtalt av The Independent.

«Monogene autoimmune»

Dødsårsaken til gutten er ennå ikke kjent, men seksåringen ble som spedbarn diagnostisert med «Monogene autoimmune».

Det er en tilstand som karakteriseres av kronisk diaré og vekttap, ifølge Den norske legeforeningen. Hos barn forekommer tilstanden som følge av en immunologisk ubalanse eller immunsviktrelatert syndromtype, som vil si at kroppen ikke produserer egne antistoffer.

«Antwain har gjennomgått over 25 operasjoner. Som vanlige spedbarn klarte ikke Antwain å drikke melk eller spise fast føde i løpet av sin tidligere barndom», skriver familien, ifølge Antwain sin Gofoundme side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.