Antonsen spiller samlivsterapaut

Humorduoen Kristopher Schau og Atle Antonsen lager ny TV-serie.

ENSOM ULV: I TV-serien "Dag", spiller Antonsen samlivsterapauten Dag Refsnes som dyrker total ensomhet. Foto: SCANPIX
ENSOM ULV: I TV-serien "Dag", spiller Antonsen samlivsterapauten Dag Refsnes som dyrker total ensomhet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Neste høst er komiker Atle Antonsen (49) tilbake på skjermen i Kristopher Schaus (39) nye TV-serie "Dag" som skal sendes på TV 2. 

Ifølge Dagbladet skal Antonsen spille samlivsterapauten Dag Refsnes som dyrker den
totale ensomheten.

Serien er skrevet av komikeren og rockeartisten Kristoffer Schau og makkeren fra "De 7 Dødssynder", Øystein Karlsen.

- Vi har prøvd å skrive en komedie. Det vil si at det har blitt 70 prosent morsomt, samtidig som vi ikke helt har klart å holde oss fra å falle ned i det nihilistiske menneskesynet vi tross alt har, forteller Karlsen til Dagbladet.

Ifølge avisen spiller Anders Baasmo Christiansen og Silje Torp andre sentrale roller i serien, og innspillingen begynner i januar.

Antonsen og Schau har tidligere samarbeidet på TV-suksessen "Team Antonsen" sammen med Harald Eia og Bård Tufte Johansen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Klinte til på Lyngbø-premiereVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer