Antonio Banderas elsker eks-kona fremdeles

Selv om Antonio Banderas har fått seg ny ung kjæreste, har han ennå sterke følelser for Melanie Griffith.

GIKK HVER TIL SITT: Det er ni måneder siden nyheten om bruddet mellom Antonio Banderas og Melanie Griffith kom.  Foto: NTBscanpix
GIKK HVER TIL SITT: Det er ni måneder siden nyheten om bruddet mellom Antonio Banderas og Melanie Griffith kom. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom nyheten om at Hollywood-paret Melanie Griffith (57) og Antonio Banderas (54) skulle skilles etter 18 år som ektepar.

Det var Griffith som leverte inn skilsmissepapirene, og hun oppga standarfrasen «Uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet.

Kort tid etterpå fjernet hun også hjertetatoveringen med Antonios navn hun hadde på armen.

Nå avslører Banderas at han fremdeles har sterke følelser for eks-kona, og selv om han har funnet kjærligheten på nytt med 20 år yngre Nicole Kimpel (34), så insisterer han også på at han og Melanie er gode venner.

- Det har åpenbart vært et år fullt av endringer. Noen ganger i livet gjør omstendighetene det slik at du ødelegger alt for så å bygge det opp igjen. Det er ingen som er den onde eller den gode personen i et brudd. Ting skjer naturlig.

- Et langt forhold gikk i stykker, og vi har forandret status. Det har vært tøft, men jeg elsker henne fremdeles veldig høyt og vi har et godt vennskap, forteller han til den Colombianske TV-kanalen Caracol TV, ifølge Contactmusic.com.

FORELSKET IGJEN: Fire måneder etter bruddet fra Griffith ble Banderas for første gang sett sammen med sin nye kjæreste Nicole Kimpel. Foto: NTBscanpix
FORELSKET IGJEN: Fire måneder etter bruddet fra Griffith ble Banderas for første gang sett sammen med sin nye kjæreste Nicole Kimpel. Foto: NTBscanpix Vis mer

«Desperado»-kjekkasen planlegger nå å tilbringe mer tid med datteren Stella (18), som han har fra ekteskapet med Griffith.

- Den tyngste byrden som ligger på skuldrene mine om dagen er at jeg ikke har tilbrakt nok tid med familien min. Det er nok mitt største feilgrep, innrømmer han.

LES OGSÅ: - Jeg stjal pisk og undertøy fra settet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer