«Farmen 2021»

- Antiklimaks

Ordkrigen mellom de tidligere «Farmen»-rivalene Thomas Feldberg og Lasse Matberg fortsetter.

VANT: Lasse Matberg vant årets «Farmen Kjendis, men ikke uten drama. Thomas Feldberg vedgår i et nytt intervju med Dagbladet, at han «ville lage et helvete for Lasse». Foto: Alex Iversen/TV 2
VANT: Lasse Matberg vant årets «Farmen Kjendis, men ikke uten drama. Thomas Feldberg vedgår i et nytt intervju med Dagbladet, at han «ville lage et helvete for Lasse». Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
Publisert

Thomas Felberg (49) vedgår at han la en listig plan mot «kjempen» i «Farmen» da de to møttes i tvekamp.

- Jeg gikk til «Farmen»-produksjonen og fortalte om mine planer, bak ryggen til Lasse.

- Jeg vet hvordan å lage god TV-underholdning. Alle visste hva som skulle skje, bortsett fra Lasse. Tautrekkingen ville drept meg. Jeg ville ydmyke ham, derfor trakk jeg meg - jeg brukte stemmebånd mot sverd, intellekt mot rå muskelskaft, sier Felberg.

«FARMEN»-DRAMA: Et ulovlig møte på førstekjempehytta samme dagen som tvekampen skulle holdes, fikk konsekvenser for Thomas Felberg. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

I et intervju NRK-profilen har gjort med Dagbladet, forteller han om bråket på «Farmen Kjendis» da han trakk seg mot Lasse Matberg.

- «Farmen Kjendis» er ikke virkeligheten. Det er TV og regi, der premissene for drama, konflikt og fronter er lagt - og ruler. Jeg hadde ikke hadde noe å tape. Men jeg skal innrømme at det var deilig å parkere Lasse i machosteget.

- Ville lage et helvete

Det var til tider ganske turbulent for årets «Farmen»-vinner Lasse Matberg inne på gården. Først da han som storbonde i uke to valgte Espen Thoresen (62) til førstekjempe.

Men spesielt da han møtte Thomas Felberg (49) til kamp rett før finaleuken, men brøt avtalen de hadde om å velge grena saging.

DALENDE ENGLER: Thomas Felberg snakker om sin døde bestemor og «Farmen Kjendis». Video: TV2/NTB/Privat/Anders Grønneberg Vis mer

Han valgte tautrekking, men gjorde det på grunn av et «ulovlig besøk» på førstekjempehytta hos nettopp Felberg samme morgen. Scenen endte med at Felberg ikke ville gjennomføre kampen, men trakk seg.

- Jeg gikk inn for å vinne, men skjønte fort at en tynn rocker ikke hadde sjanse - spesielt ikke mot Goliat, sier han og fortsetter:

- Han kunne knuse og fortære meg uten å bruke en kalori. Derfor trakk jeg meg fra tvekampen. Jeg ville lage et helvete for Lasse, og det klarte jeg, sier Feldberg, og påpeker i intervjuet at de to ikke omgås og at de har lagt all ståheien bak seg.

Svarer på machosteget

Eller har de det? Når Se og Hør tar kontakt med Lasse Matberg, virker det ikke som de to rivalene er helt ferdig ennå.

- Altså, denne tvekampen mellom meg og Thomas, det var jo et antiklimaks av de sjeldne, humrer Lasse.

- Men om jeg føler at jeg ble ydmyket og «parkert i machosteget?» Her er det bare Thomas som har ydmyket seg selv ved å ikke innta parketten når Han ba meg opp til dans, sier han til Se og Hør.

SEIER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis». Vis mer

«Farmen»-vinneren har tidligere ikke lagt skjul på at han syntes tvekampens utgang var uredelig.

- Hva machosteg angår, hadde Felberg hatt testosteronfibre i kroppen hadde han gjort som alle andre mannfolk, plukket opp det tauet og kjempet mann mot en mann, det sto tross alt om en plass i finaleuken. Men det var kanskje derfor han valgte meg, mulig han var veldig klar for å dra hjem til kattene og damene sine, og det får være en ærlig sak, sier Matberg og fortsetter:

- Jeg var derimot ikke ferdig med mitt opphold på gården, noe jeg tror mitt engasjement og innsats utover i finaleuken godt oppsummerer.

SNIPP, SNAPP, SNUTE: Tre av de seks gjenværende deltakerne måtte forlate «Farmen kjendis» rett før finalen. Det tok de mildt sagt pent. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Slakter «Farmen»-maten: - Ble fysisk dårlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer