Ante ingenting før Jakten-frieren trakk seg

- Jeg ble litt overrasket siden hun bare hadde vært på gården i én dag, sier Tor Espen til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Anne Liv Lidtveit (26) og Tor Espen Helle (34) bor i samme bygd i Setesdal, og kjente hverandre fra før av. Hun var en av fire friere som den danseglade sauebonden ville bli nærmere kjent med under gårdsuken.

Men i mandagens episode av «Jakten på Kjærligheten» valgte Anne Liv å dra hjem igjen.

Til Seoghør.no sie Anne Liv at hun var usikker allerede før hun ble spurt om å være med på gårdsuken.

 - Jeg trakk meg for jeg følte at det var et eller annet som manglet. Det er egentlig veldig vanskelig å sette fingeren på det. Jeg var usikker lenge, men siden jeg ble valgt til å være med under gårdsuken så tenkte jeg at jeg måtte gi det en sjanse. Men det lå i bakhodet hele tiden, at jeg ville trekke meg om jeg følte det ikke var noe å gå videre på.

Saken fortsetter under bildet.

FORTSATT VENNER: Sambygdingene Tor Espen og Anne Liv ble ikke kjærester, men har beholdt vennskapsforholdet.  Foto: TV 2
FORTSATT VENNER: Sambygdingene Tor Espen og Anne Liv ble ikke kjærester, men har beholdt vennskapsforholdet. Foto: TV 2 Vis mer

 Også Renate Schjolden valgte å forlate gården til bonden Knut Erik Ulltveit mandag.

Anne Liv sier hun anser Tor Espen som en god venn, selv om det ikke ble full klaff på kjærlighetsfronten under programmet.

- Det blir feil å si at vi ikke fant kjemien, for jeg og Tor Espen kommer godt overens, og vi har det alltid artig sammen. Vi har mye til felles, og bor i samme bygd.

- Men kjærestekjemien var nok ikke der. Vennskapet vårt vil uansett bestå, og jeg ønsker ham lykke til videre. Han er en bra fyr på alle måter. Tor Espen sitter igjen med tre flotte jenter. Hun som ender opp med ham er heldig, sier hun.

 At Anne Liv valgte å trekke seg kom uventet på Tor Espen, men han respekterer avgjørelsen hennes.

- Jeg ble litt overrasket siden hun bare hadde vært på gården i én dag. Så jeg hadde egentlig ikke tenkt på det. Men det er en ærlig sak om hun følte at det ikke vare noe å hente. Det er helt greit, og vi er fortsatt venner, forteller Tor Espen til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg merket tidlig at kjemien ikke stemte