- Ante ikke at puppene var så store

Tine Helene Valle fikk seg en kraftig overraskelse da hun så seg selv på TV.

I FINALEN: Tine Helene Valle kjemper torsdag om seier i årets «Paradise Hotel» sammen med romkameraten Carl Eliassen. Foto: TV3
I FINALEN: Tine Helene Valle kjemper torsdag om seier i årets «Paradise Hotel» sammen med romkameraten Carl Eliassen. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Glamourmodellen Tine Helene Valle (23) la ikke skjul på at hun drømte om å øke sine silikoninnlegg på tilsammen 1,2 kg ytterligere, da hun i januar sjekket inn i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Men etter å ha sett TV-opptakene av seg selv, har den finaleklare Oppegårds-jenta endret på planene.

1,55 meter høye Tine sier til Seher.no at hun fikk seg en kraftig overraskelse da de første episodene begynte å rulle over TV-skjermene.

- Jeg ante ikke at puppene var så store i forhold til kroppen min, før jeg så meg selv på TV. Det er kanskje lett å se seg blind når man ser seg i speilet til vanlig. Jeg utelukker ikke at jeg kommer til å legge inn mer silikon, men det kommer ikke til å skje med det første, sier hun.

Før sesongen begynte, utelukket Tine også at hun kom til å ha sex på realityhotellet, men i løpet av oppholdet tilbragte hun likevel en het natt sammen med sin finalepartner Carl Eliassen (22).

- Står for alt jeg har gjort
Tine er imidlertid ikke misfornøyd med hvordan hun har blitt fremstilt på TV.

- Selv om jeg har hatt sex, står jeg for alt jeg har gjort. Jeg føler ikke jeg har blitt fremstilt på noen dårlig måte. Jeg tror mye av det skyldes at jeg ikke har vært den største spilleren, men forsøkt å komme overens med alle.

Tine og romkameraten Carl Eliassen kjemper i kveld mot Niklas Vindel og Thea Bråten Christensen om en seiers-sjekk på 300 000 kroner.

Den barmfagre blondinen - som til nå har jobbet som frisør - hevder «Paradise Hotel»-deltakelsen kun har gitt henne positiv oppmerksomhet, og hevder drømmen er å kunne jobbe full tid som modell.

- Jeg er i ferd med å flytte til Oslo, og har fått et nytt jobbtilbud som jeg vurderer å takke ja til. Men jeg synes det også var gøy å være på TV, så det hadde vært moro å fortsette innen den bransjen. Uansett angrer jeg ikke et sekund på at jeg sa ja til å bli med i «Paradise», sier hun til Seher.no.

Finalen i årets «Paradise Hotel» ser du på TV3 torsdag kl 21.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble truet med utkastelse etter Paradise-sex