MØTTES I "WIPEOUT": Programleder Synnøve Skarbø hevder hun ikke hadde noen anelse om at hennes eks-kjæreste Stig Kjos skulle være med i "Wipeout" før lenge etter at det var bestemt. Foto: TVNorge
MØTTES I "WIPEOUT": Programleder Synnøve Skarbø hevder hun ikke hadde noen anelse om at hennes eks-kjæreste Stig Kjos skulle være med i "Wipeout" før lenge etter at det var bestemt. Foto: TVNorgeVis mer

- Ante ikke at han skulle være med

""Ungkaren"- Stig overrasket eks-kjæresten Synnøve Skarbø.

SEHER.NO TVNorge-programleder Synnøve Skarbø (38) og fjorårets mannlige "Ungkaren"-deltager Stig Kjos (32)  har tidligere avslørt at de datet for flere år siden.

Nå har de to møttes igjen - i Synnøves nye program "Wipeout"- som har premiere 2. mars på TVNorge.

Blant deltagerne som skal prøve å komme seg igjennom en gigantisk hinderløype på kortest mulig tid, er Stig Kjos - som i helgen måtte avkrefte rykter om at det skal være slutt mellom ham og han utkårede fra "Ungkaren", Natalia Davadi (24).

- Det har vært litt frem og tilbake her. Vi bruker nå tiden til å finne ut hva som er best for oss, skriver han i en sms til Seher.no.

Skarbø ble overrasket da hun fikk se listen over deltagere.

- Jeg visste at det skulle være med flere deltagere fra TVNorge, men ante ikke at Stig var blant de heldige utvalgte før lenge etter at det var bestemt, sier hun til VG.

Kjos - som tilbragte en uke i Argentina, hvor innspillingen foregår - avviser imidlertid at det var noe mer enn en vennskapelig tone mellom de to eks-kjærestene på settet.

- Synnøve er veldig morsom på TV, ikke bare privat. Det var egentlig ganske lenge siden vi hadde sett hverandre da jeg deltok i "Wipeout". Vi er gode venner og Synnøve er en hyggelig jente. Men det er ikke noe mer enn det.


Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det er ikke slutt mellom oss