- Ante ikke at det var så ille

Paradise-Margrethe ble tatt på senga av drittslengingen.

UTSPØRRING: Margrethe ble tatt på senga av spørsmålene i "Pandoras eske" i onsdagens utgave av "Paradise Hotel". Foto: TV3
UTSPØRRING: Margrethe ble tatt på senga av spørsmålene i "Pandoras eske" i onsdagens utgave av "Paradise Hotel". Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skjellsord som "hurpetryne" og "suppegjøk" har haglet mot Paradise Hotel-deltakeren Margrethe Storlid bak hennes rygg i realityserien på TV3. Og stemningen ble ikke mindre spent i onsdagens episode, da den 26 år gamle læreren fra Bergen blant annet ble spurt om "hun manglet empati for andre" og om hun "brukte kroppen sin for å få guttene til å gjøre som hun vil". Etter utspørringen tok en tydelig rystet Margrethe til tårene og forlot de andre deltakerne for å gå til sengs. - Det føltes som alle var i mot meg, og jeg hadde det tungt. Jeg var forberedt på at det ville komme en del spørsmål, men ikke at de var så sinte, sier hun til Seher.no. Etter å ha kommet over seg over det verste sjokket, avslører Margrethe hun fikk en fandenivoldsk innstilling. - Jeg vurderte aldri å trekke meg, men bestemte meg for at "jeg skal vise dem." Hun legger imidlertid ikke skjul på at det har vært tøft å se hva de andre Paradise-deltakerne - med Karita Kaldefoss og Nanna Dahlen i spissen - har sagt bak ryggen hennes på TV. - Jeg trodde det mest var snakk om å få ut meg fordi jeg var ny, men ante ikke at det var så ille. Jeg var kanskje naiv, men heldigvis vet min familie og venner hvordan jeg egentlig er. Margrethe hevder hun verken kunne eller ville gjort noe annerledes etter at hun kom inn på hotellet. Hun avviser blankt kritikken fra de andre jentene om at hun skal ha prøvd seg på alle guttene. - Jeg er bare flørtete av natur og ville kun prate med alle. Det at jeg skal ha "brukt kroppen min" for å få guttene til å gjøre som jeg ville, er også for dumt. De ville aldri latt seg lure av noe sånt, sier hun til Seher.no. Nanna Dahlen innrømmet i går overfor Seher.no at noe av kritikken mot Margrethe ble forsterket av den trykkete stemningen på hotellet etter at populære Øystein Wanoa overraskende måtte sjekke ut onsdag.  Likevel vil hun ikke beklage angrepene mot Paradise-rivalen. - Det kan nok hende vi overreagerte litt, siden hun ikke kjente Øystein like godt som oss, men helt uten grunn var det ikke. Margrethe innrømmer at de to siste episodene ikke har gitt henne spesielt lyst til å ta opp igjen kontakten med de andre Paradise-jentene. - Det kan nok bli litt klein stemning på neste Paradise-fest. Og Karita og jeg blir nok aldri venninner, selv om vi er fra samme by, for å si det sånn, sier hun til Seher.no. Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767! LES OGSÅ: - Kan jeg skylde på fylla?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer