UTSPØRRING: Margrethe ble tatt på senga av spørsmålene i "Pandoras eske" i onsdagens utgave av "Paradise Hotel". Foto: TV3
UTSPØRRING: Margrethe ble tatt på senga av spørsmålene i "Pandoras eske" i onsdagens utgave av "Paradise Hotel". Foto: TV3Vis mer

- Ante ikke at det var så ille

Paradise-Margrethe ble tatt på senga av drittslengingen.

SEHER.NO: Skjellsord som "hurpetryne" og "suppegjøk" har haglet mot Paradise Hotel-deltakeren Margrethe Storlid bak hennes rygg i realityserien på TV3.

Og stemningen ble ikke mindre spent i onsdagens episode, da den 26 år gamle læreren fra Bergen blant annet ble spurt om "hun manglet empati for andre" og om hun "brukte kroppen sin for å få guttene til å gjøre som hun vil".

Etter utspørringen tok en tydelig rystet Margrethe til tårene og forlot de andre deltakerne for å gå til sengs.

- Det føltes som alle var i mot meg, og jeg hadde det tungt. Jeg var forberedt på at det ville komme en del spørsmål, men ikke at de var så sinte, sier hun til Seher.no.

Etter å ha kommet over seg over det verste sjokket, avslører Margrethe hun fikk en fandenivoldsk innstilling.

- Jeg vurderte aldri å trekke meg, men bestemte meg for at "jeg skal vise dem."

Hun legger imidlertid ikke skjul på at det har vært tøft å se hva de andre Paradise-deltakerne - med Karita Kaldefoss og Nanna Dahlen i spissen - har sagt bak ryggen hennes på TV.

- Jeg trodde det mest var snakk om å få ut meg fordi jeg var ny, men ante ikke at det var så ille. Jeg var kanskje naiv, men heldigvis vet min familie og venner hvordan jeg egentlig er.

Margrethe hevder hun verken kunne eller ville gjort noe annerledes etter at hun kom inn på hotellet.

Hun avviser blankt kritikken fra de andre jentene om at hun skal ha prøvd seg på alle guttene.

- Jeg er bare flørtete av natur og ville kun prate med alle. Det at jeg skal ha "brukt kroppen min" for å få guttene til å gjøre som jeg ville, er også for dumt. De ville aldri latt seg lure av noe sånt, sier hun til Seher.no.

Nanna Dahlen innrømmet i går overfor Seher.no at noe av kritikken mot Margrethe ble forsterket av den trykkete stemningen på hotellet etter at populære Øystein Wanoa overraskende måtte sjekke ut onsdag.

 Likevel vil hun ikke beklage angrepene mot Paradise-rivalen.

- Det kan nok hende vi overreagerte litt, siden hun ikke kjente Øystein like godt som oss, men helt uten grunn var det ikke.

Margrethe innrømmer at de to siste episodene ikke har gitt henne spesielt lyst til å ta opp igjen kontakten med de andre Paradise-jentene.

- Det kan nok bli litt klein stemning på neste Paradise-fest. Og Karita og jeg blir nok aldri venninner, selv om vi er fra samme by, for å si det sånn, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kan jeg skylde på fylla?