Mohamed Hadid:

Ante ikke at datteren ventet barn

Det ser ut til at modellens far mottok nyheten om at datteren venter barn samtidig som resten av verden.

VENTER BARN: Denne uken har det florert rykter om at Gigi Hadid er gravid. I går ble nyheten omsider bekreftet, men nå kommer det imidlertid frem at modellens far ikke hadde noen anelse om at datteren ventet barn. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Denne uken har det florert rykter om at Gigi Hadid er gravid. I går ble nyheten omsider bekreftet, men nå kommer det imidlertid frem at modellens far ikke hadde noen anelse om at datteren ventet barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uka har det florert rykter om at modell Gigi Hadid (25) og kjæresten, sangstjerna Zayn Malik (27), venter sitt første barn sammen.

Onsdag kveld ble nyheten omsider bekreftet. Det var imidlertid ikke paret som selv bekreftet babynyheten, men modellens mor, tv-profil Yolanda Hadid (56).

- Jeg er selvsagt veldig glad. Jeg gleder meg til å bli bestemor i september, spesielt siden jeg mistet min egen mor nokså nylig, sa hun til nederlandske RTL.

GRAVID: Modellen Belle Lucia fikk hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

- Ikke sikker på om det er sant

Det skulle imidlertid vise seg at ikke alle familiemedlemmene har fått med seg gladnyheten. 25-åringens far, Mohamed Hadid (71), har nemlig ikke hørt noe, og mottok derfor nyheten om at datteren ventet barn - samtidig som resten av verden.

Under en livesending på Instagram med Al Jadeed TV, ble Mohamed spurt om datterens graviditet, noe han først var vag i svaret på.

- Vanligvis snakker jeg ikke om familiesaker i offentligheten, så la oss la det være i fred. Jeg må venne meg til mange ting, så la oss holde denne samtalen til neste gang, fortalte han, ifølge US Weekly.

USIKKER: Mohamed Hadid hadde ikke snakket med datteren siden ryktene om at hun ventet barn, begynte å florere. Her avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Mohamed Hadid hadde ikke snakket med datteren siden ryktene om at hun ventet barn, begynte å florere. Her avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forklarte Mohamed at han ikke har snakket med datteren siden babynyheten ble kjent, og at han derfor ønsket å snakke med henne før han uttalte seg om graviditeten.

- La meg fordøye det, og snakke med henne først, fordi jeg ikke er sikker på om det er sant eller ikke. Hvis hun er det vil jeg bli veldig glad så lenge babyen er sunn og hun er sunn, fortalte han, og la til:

- Det er alt jeg bryr meg om. Jeg vil bli veldig stolt hvis hun er det. Men akkurat nå er jeg ikke sikker, så derfor kan jeg ikke gi et svar.

Om bekreftelsen av graviditeten til Gigi Hadid kom før eller etter intervjuet med Al Jadeed TV, er foreløpig ukjent.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Termin i september

Som nevnt bekreftet Yolanda Hadid babynyheten onsdag kveld, samtidig som hun avslørte at Gigi har termin i september.

- Det er det fine med livet, at en sjel forlater oss og at en ny kommer inn. Vi føler oss veldig velsignet, forklarte hun.

Det sammenfaller med det amerikanske medier har meldt om at Hadid er rundt 20 uker på vei. De har derimot ikke uttalt seg om babyens kjønn foreløpig.

At forholdet mellom Zayn Malik og Gigi Hadid har vært en berg-og-dal-bane, har nok de fleste fått med seg.

SKAL BLI FORELDRE: I september får Zayn Malik og Gigi Hadid ønske sitt første barn sammen velkommen til verden. Her avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix
SKAL BLI FORELDRE: I september får Zayn Malik og Gigi Hadid ønske sitt første barn sammen velkommen til verden. Her avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I midten av januar florerte romanseryktene nok en gang rundt et av Hollywoods mer forvirrende kjærestepar. Første gang de var sammen var forholdet turbulent og preget av mye rykter, noe tiden etter bruddet også var.

De skulle derimot finne tilbake til hverandre igjen, og forholdet deres ble bekreftet i midten av februar i år.

Stor oppmerksomhet

Da la Hadid ut et innlegg på Instagram i anledning valentinsdagen. Innlegget ble imidlertid ikke delt på Hadids offisielle Instagram-profil, men på hennes andre profil - med navn Gisposable. Her deler hun bare bilder tatt med et engangskamera.

Bildet viste Malik posere foran kamera, og Hadid skrev følgende til bildet:

- Hei, Valentin. Z på gården. Desember 2019.

Instagram-innlegget tok mange som en åpenbar bekreftelse på at det igjen hadde oppstått søt musikk.

Bildet fikk stor oppmerksomhet av Hadids nesten 300 000 følgere, og flere virket å være overlykkelige over gjenforeningen.

«Gift dere og få mange barn», skrev en bruker.

«Herregud, jeg er så glad på deres vegne Gigi og Zayn. Vær så snill, vær lykkelige for alltid. Gratulerer med valentinsdagen», skrev en annen.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

LES OGSÅ: Ble foreldre i all hemmelighet - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer