Danniella Westbrook:

- Ansiktet mitt råtner bort

44-åringen legger skylden på TV-program.

LIDER AV BENSKJØRHET: Skuespiller Danniella Westbrook opplever store smerter i hverdagen på grunn av benskjørheten. Foto: NTB Scanpix
LIDER AV BENSKJØRHET: Skuespiller Danniella Westbrook opplever store smerter i hverdagen på grunn av benskjørheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Den engelske skuespilleren Danniella Westbrook (44) har tidligere slitt med rusmisbruk, noe som har begynt å prege ansiktsstrukturen hennes.

Narkotikamisbruken og et mislykket kirurgisk inngrep i forbindelse med et TV-show i 2015, har nå etterlatt Danniella med et venstre kinnbein som stadig blir svakere, og med skruer - istedenfor tenner - som skjærer mot tungen hennes når hun snakker.

Til nettstedet Mirror avslører hun at beinstrukturen i ansiktet «råtner» etter flere år med narkotikamisbruk og mislykkede kirurgiske inngrep.

DØDEN NÆR: Danniella Westbrook har hatt store helseplager opp gjennom årene etter flere år med narkotikamisbruk som nesten tok livet av henne. Her fra et rød løper-event i 2010. Foto: Stella Pictures
DØDEN NÆR: Danniella Westbrook har hatt store helseplager opp gjennom årene etter flere år med narkotikamisbruk som nesten tok livet av henne. Her fra et rød løper-event i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ser ikke ut som meg selv lenger. Selvfølgelig forstår jeg at jeg eldes mye raskere på grunn av rusmidlene, men jeg trengte ikke dette i tillegg, forteller hun til nettstedet.

44-åringen er fortsatt på avvenning for rusmiddelet kokain, som resulterte i at neseskilleveggen hennes løsnet i år 2000.

Men hun mener altså selv at alle helseproblemene ikke kun er forårsaket av rusmisbruk alene.

- Det som gjør meg mest ulykkelig er at mange mener det er kun kokainen, men dette er ikke min feil, det er TV-programmet som har skylden for at jeg har dårlige tenner, påstår hun.

Legger skylden på TV-program

Mye av skylden for at hun har fått benskjørhet, legger hun altså på TV-programmet «Celebrity Botched Up Bodies» hvor hun var deltaker i 2015.

I TV-programmet gjennomgikk hun en mislykket inngrep hos tannlegen, som endte med at hun ble blodforgiftet.

44-åringen var med som deltaker i TV-programmet for å fjerne alle tennene og erstatte dem med nye implantater for å oppnå «et perfekt» smil.

Men dessverre gikk inngrepet altså ikke helt som det skulle.

Benskjørheten gjør sakte, men sikkert beinstrukturen i ansiktet til Danniella svakere og den har begynt å spre seg til den ene skulderen.

- De tok ut alle tennene mine igjen og ga meg en protese. Situasjonen knuste hjertet mitt fullstendig, da jeg egentlig ikke trengte å ta ut alle tennene fra begynnelsen av.

Fikk angst

De mislykkede operasjonene har resultert i at deler av ansiktet hovner opp og blir deformert. Danniella kan fortelle til nettstedet at beinstrukturen i ansiktet blir svakere og svakere for hver dag og at smerten ikke er til å holde ut.

Men det er ikke bare smertene som plager henne.

Saken fortsetter nedenfor.

STORE SMERTER: 44-åringen synes smertene til tider uutholdelig, men også det faktum at folk stirrer og peker på henne. Foto: NTB Scanpix
STORE SMERTER: 44-åringen synes smertene til tider uutholdelig, men også det faktum at folk stirrer og peker på henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Folk stirrer på meg konstant, og de tror at jeg ikke hører dem når de snakker om meg når jeg står rett ved siden av, men da sier jeg: «Jeg hører dere», forteller hun.

Får ikke operert enda

44-åringen står nå overfor en operasjon for å rette opp ansiktet.

Hun er nødt til å drikke tolv glass med melk om dagen for å styrke benstrukturen i ansiktet slik at hun kan gjennomføre operasjonen.

- De må ta et ben ut av skallen min og plassere en plate inni ansiktet mitt, men foreløpig har de ingenting å feste platen på da beina er for skjøre, forteller hun.

Selv om operasjonen skulle bli vellykket, forteller Danniella at hun aldri vil se ut «som seg selv» igjen.

Tok kokain under fødselen

Den engelske skuespilleren slo igjennom da hun på 90-tallet spilte Samantha Mitchell i den britiske såpeserien «Eastenders».

Men kokainavhengighet gjorde at hun måtte slutte i TV-serien, og da hun gjestet talkshowet «The Jeremy Kyle Show» i 2012, fortalte hun åpenhjertig om narkotikabruken - og avslørte at hun var så avhengig av kokain at hun sniffet flere striper mens hun fødte sønnen Kai.

- Jeg gjorde det på baderommet rett før det øyeblikket han ble født. Mens sykepleierne tok hånd om ham ba jeg dem om å forlate rommet, og så tok jeg en stripe til. Jeg var en misbruker av høyeste rang.

Saken fortsetter nedenfor.

TOBARNSMOR: Danniella sammen med datteren Jodie May og nevøen Harley i 2005. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Danniella sammen med datteren Jodie May og nevøen Harley i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I dag har «Eastenders»-stjernen vært rusfri siden 1999, men innrømmer at det nesten tok knekken på henne - og barna.

- Jeg kunne ha drept ham, ja. Og også datteren min da hun ble født. Jeg fikk en «wake-up call» da jeg gikk gravid med datteren min, og fikk beskjed om at jeg bare hadde fire uker igjen å leve.

- Ble gruppevoldtatt

Utenom helseplagene fra narkotikamisbruken og det kirurgiske inngrepet hos tannlegen i 2015, har Danniella opplevd noe svært traumatisk i livet sitt.

I 2013 fortalte hun om hvordan kokainavhengigheten også førte til at hun skal ha blitt kidnappet og voldtatt gjentatte ganger, da hun ikke klarte å betale de 50 000 kronene hun skyldte doplangerne sine.

- Alle voldtok meg, de gjorde det på omgang, hevdet Danniella, ifølge Daily Mail.

Mennene skal ha dukket opp hjemme hos skuespilleren for å kreve inn pengene, men da det ble klart at hun ikke kunne gjøre opp for seg, hevder hun at hun ble kidnappet og tatt med til en leilighet i nærheten.

44-åringen fortalte overfor avisen at hun først ble gitt alkohol og stoff i tolv timer i strekk, før mennene begynte å forgripe seg på henne.

- Jeg vet at alle tre gjorde forskjellige ting, gjentatte ganger. Alle tvang seg på meg. For dem var det en todagers sex- og rus-kule. For meg var det som en dom på livstid, sa hun, og fortalte at hun var så ruset på stoff og alkohol at hun ikke klarte å komme seg unna.

- Hver gang bare lå jeg der og lot dem holde på. Jeg prøvde å stenge det ute, prøvde å besvime. Det var ikke noe poeng i å gjøre motstand, ikke mot tre stykker, fortsatte hun.

Etter to døgn skal skuespilleren ha blitt kastet ut på gaten.

LES OGSÅ: Arrestert for besittelse av narkotika