Anorektisk forbilde

Posh heier på England - anorektikere heier på Posh...

SYLTYNN: Victoria Beckham blir stadig tynnere. Foto: All Over Press
SYLTYNN: Victoria Beckham blir stadig tynnere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dårlig forbilde!


Jenter med anoreksi streber etter å se ut som Victoria Beckham (32), og på flere websider for jenter som lider av den grusomme spiseforstyrrelsen blir syltynne Posh hyllet som forbilde.


Trebarnsmoren nekter for at hun lider av spiseforstyrrelser, men hevder at hun var "nære ved" under tiden i Spice Girls. Likevel så hun langt sunnere og mer formfull ut på 90-tallet, da jentegruppa hadde sin storhetstid.


- Hun er grusomt tynn. Du kan se alle ribbeina hennes. Hun er ikke normal, alle musklene hennes er som svidd vekk, sier en London-lege som er spesialist på spiseforstyrrelser.


- Mennesker med spiseforstyrrelser ser imidlertid på henne og tenker at hun veier akkurat passe og ønsker å se ut som henne. Jeg må forsøke å overbevise dem om at hun er altfor tynn, sier dr. Dee Dawson og legger til:


- Det kan være farlig å se opp til kjendiser som Victoria Beckham.


"Finnes det en Victoria Beckham-diett? Hun er perfekt!", står det på en nettside for anorektikere, På et annet nettsted blir Posh kåret til den beste slanke-inspirasjonen og jentene ivrer etter å bli like tynne.


"Jeg misunner henne de tynne bena og brystet. Hun har nydelige ben som stikker ut av brystet!", skriver en anorektiker.


Ironisk nok er Victorias brystparti det eneste området på kroppen hennes som ikke har krympet betraktelig de siste årene. Årsaken er at hun har lagt inn silikon i puppene for å hindre at også de forsvinner.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer