TØFF KAMP: Hver dag er en tøff kamp mot spisevegring for Katinka Hellan - som er aktuell i Seher.nos julereality «Jakten på en julestjerne». Dette bildet er tatt under innspillingen av serien i november. Foto: Seher.no
TØFF KAMP: Hver dag er en tøff kamp mot spisevegring for Katinka Hellan - som er aktuell i Seher.nos julereality «Jakten på en julestjerne». Dette bildet er tatt under innspillingen av serien i november. Foto: Seher.noVis mer

- Anoreksi er min verste fiende

Ungkaren-Katinka veier bare 38,5 kilo.

SEHER.NO: Katinka Hellan vegrer seg så mye mot å spise at hun presser seg til kollapsens rand. Normalt veier den 167 centimeter høye jenta 56 kilo, men nå veier hun 38,5 kilo.

Ifølge Se og Hør, som tirsdag publiserer bilder av en sjokkerende tynn 23-åring, er tilstanden er kritisk.

- Han – Anorektikeren, som jeg kaller ham, er min verste fiende. Når Anorektikeren har overtaket, kan jeg vente med å spise til jeg er så sulten at jeg føler jeg skal kollapse. Selv da blir det kanskje bare et eple – og jeg kan få dårlig samvittighet, sier Hellan til Se og Hør.

Legene vil gjerne tvangsinnlegge Katinka - som i 2009 gikk til topps i Ungkaren på TvNorge - men selv føler hun seg frisk.

- Selv om legene sier at jeg er syk, forstår jeg ikke alvoret i situasjonen. Jeg føler meg frisk og fresh, sier hun.

Katinka Hellan henger fortsatt med i Seher.nos julekalender «Jakten på en julestjerne», som sendes hver dag frem til jul. 
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette har du aldri sett på TV