Annonserte skilsmissen på julaften

Foreldrene til Ari Behn slapp bomben under julehøytiden.

STERKE BÅND: I dag er Marianne Behn og Olav Bjørshol sammen igjen. Foto: SCANPIX
STERKE BÅND: I dag er Marianne Behn og Olav Bjørshol sammen igjen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På julekvelden da Ari Behn (39) var ti år slapp foreldrene hans bomben om at de skulle skilles.

- På julaften skulle hele familien være samlet. Da fant vi ut at vi kanskje måtte ta dette mens alle var i samme rom, og sånn var det at vi sa at vi skulle splitte opp, sier Marianne Solberg Behn (57) til VG.

Den triste beskjeden la en demper på resten av julefeiringen det året.

- Vi hadde jo en julefeiring, men det er klart at det var en dramatisk situasjon. For barna, og særlig for Ari som var eldst, var det en lite hyggelig situasjon. Det er ikke en optimal måte å fortelle det på heller, selv om vi der og da tenkte at det var måte, forteller hun videre.

Tiden etter bruddet ble veldig spesielt for Behn-familien, og Marianne advarer folk mot å gjøre det på den måten de gjorde det på den gangen:

- Når jeg snakker med andre om skilsmisse sier jeg: «tenk nøye over om dette er noe du virkelig vil», og gjør det i hvert fall ikke sånn som vi gjorde det, for det var liksom et riv i stykker av en relasjon, som selvfølgelig kostet masse etterpå. For meg er det veldig viktig å ta vare på barna, mener hun.

Marianne og Olav Bjørhol (59) fant tilbake til hverandre igjen, og giftet seg for andre gang i august i 2007.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her frir han til «Skal vi danse»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer