PAPPA IGJEN: Da Alfonso Ribeiro svingte seg i «Dancing With the Stars» mandag kveld, annonserte TV-stjernen at han og kona venter sitt andre barn. Babynyheten kom på ettårsdagen til parets førstefødte, sønnen «AJ».  Foto: Splash News/ All Over Press
PAPPA IGJEN: Da Alfonso Ribeiro svingte seg i «Dancing With the Stars» mandag kveld, annonserte TV-stjernen at han og kona venter sitt andre barn. Babynyheten kom på ettårsdagen til parets førstefødte, sønnen «AJ». Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Annonserte graviditet etter TV-dansingen

Alfonso Ribeiro klarte ikke å holde på hemmeligheten lenger.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Fresh Prince of Bel Air»-stjernen Alfonso Ribeiro (43) er hoppende glad over å bli pappa igjen.

Da skuespilleren og programlederen stod på parketten i «Dancing With the Stars» mandag kunne han ikke dy seg, og annonserte at han og kona Angela Unkrich (33) venter sitt andre barn. Det melder The Hollywood Reporter.

På slutten av den fyrige rumbaen han gjennomførte med glans sammen med dansepartner Witney Carson, kom han med babynyheten på direkten - og dét på sønnen Alfonso «AJ» Ribeiro Jr.s ettårsdag!

- Det var en super dag. Vi kunne ikke holde på graviditeten lenger. Angela har fått mage. Det var veldig kult at «Dancing With the Stars» lot meg annonsere det på lufta i kveld. Det er noe jeg hadde lyst til å si her. Det føles så nære for oss nå at det å kunne annonsere det var veldig kult, forteller den vordende faren til The Hollywood Reporter.

LITEN MAGE?: Da Alfonso og Angela var på en slippfest i Beverly Hills i midten av september, var hun iført en kjole med en liten kappe som dekket magen hennes. Foto: All Over Press
LITEN MAGE?: Da Alfonso og Angela var på en slippfest i Beverly Hills i midten av september, var hun iført en kjole med en liten kappe som dekket magen hennes. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

43-åringen, som er viden kjent for sin signaturdans «The Carlton» fra «Fresh Prince»-serien, ville imidlertid ikke avsløre akkurat hvor langt på vei kona er.

- Vi vil ikke gi dere datoen så klart, fordi da begynner folk å regne, men vi er definitivt på vei. Vi beveger oss fremover, så ting kommer fort nå, sier Ribeiro.

Alfonso Ribeiro og Angela Unkrich giftet seg høsten 2012, og ett år senere kom parets første barn til verden. TV-stjernen har datteren Sienna (12) fra et tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: Brudd etter åtte år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer