LYKKELIGE: Stjerneparet planlegger bryllup avslørte de tirsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Stjerneparet planlegger bryllup avslørte de tirsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kit Harington og Rose Leslie:

Annonserte forlovelsen på tradisjonelt vis

«Game of Thrones»-stjernen har fridd og fått ja.

Publisert

(Seoghør.no): Den britiske skuespilleren Kit Harington (30) har blitt verdensberømt for sin rolle som den tøffe krigeren Jon Snow i TV-serien «Game of Thrones».

Kjekkasen kan ikke bare takke den populære serien for karrieren sin, men også for at han ble introdusert til kjæresten Rose Leslie (30) på settet.

Paret har vært i av-og-på forhold siden de spilte mot hverandre på TV-skjermen i 2012, men i mai avslørte Kit at de hadde også hadde flyttet sammen.

Tirsdag kom nok en ny gledelig nyhet fra stjerneparet.

Nå har de nemlig forlovet seg og planlegger bryllup.

Den hyggelige nyheten ble publisert tirsdag i den britiske avisen The Times under seksjonen «forestående bryllup»:

«Det annonseres om forlovelse mellom Kit, yngste sønn til David og Deborah Harington av Worcestershire, og Rose, midterste datter til Sebastian og Candy Leslie av Aberdeenshire»

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TRYKK I AVISEN: Slik så kunngjøringen om forlovelsen ut. Foto: NTB Scanpix
PÅ TRYKK I AVISEN: Slik så kunngjøringen om forlovelsen ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail skal Kit lenge ha planlagt å gjøre Rose til sin kone.

- De har ikke satt noen dato enda, men fortalte venner og familie sist uke at de har forlovet seg, sier en kilde til The Sun, ifølge nettstedet.

FØRST UTE: Tre måneder etter at Benedict avslørte forlovelsen, giftet han seg med sin Sophie i februar 2015. Foto: NTB Scanpix
FØRST UTE: Tre måneder etter at Benedict avslørte forlovelsen, giftet han seg med sin Sophie i februar 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kit har visst at han ville gifte seg med Rose i lang tid, men han ville at skulle flytte sammen og slå seg litt til ro først.

Paret følger i fotsporene til skuespiller-kollegaene, Benedict Cumberbatch (41) og Sophie Hunter (39) ved å annonsere forlovelsen på tradisjonelt vis i avis.

I 2014 avslørte nemlig også den britiske duoen at de skulle gifte seg ved å sette inn en notis i The Times.

Saken fortsetter under bildet.

TRADISJONELLE: Tre år tidligere avslørte Benedict Cumberbatch at han hadde forlovet seg med Sophie Hunter i samme avis som Kit og Rose. Foto: NTB Scanpix
TRADISJONELLE: Tre år tidligere avslørte Benedict Cumberbatch at han hadde forlovet seg med Sophie Hunter i samme avis som Kit og Rose. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forelsket seg på Island

Kit Harington er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og ønsker ikke å si så mye om forholdet til skuespiller-kollegaen.

- Det er like mye hennes forhold som det er mitt, så jeg kan ikke snakke for oss begge. Men vi er veldig, veldig lykkelige sammen. Så mye kan jeg fortelle.

I fjor vår avslørte derimot 30-åringen at han forelsket seg i Rose under sesong to - da de spilte inn TV-serien på Island.

- Landet er vakkert, nordlyset er magisk og det var der jeg forelsket meg. Hvis man allerede er tiltrukket av noen og man deretter skal spille kjærester på film, så er det veldig lett å forelske seg, fortalte han til Vogue Italia, ifølge E!News.

Saken fortsetter under bildet.

VERDENSKJENT: Her er Kit Harington i karakteren Jon Snow sammen med skuespiller Emilia Clarke, i den populære serien Game Of Thrones. Foto: NTB Scanpix
VERDENSKJENT: Her er Kit Harington i karakteren Jon Snow sammen med skuespiller Emilia Clarke, i den populære serien Game Of Thrones. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var Rose sin karakter, Ygritte, som i 2012 forførte Jon Snow i en hule og stjal dyden hans. Det var den første sex-scenen for begge skuespillerne.

I virkeligheten mistet 30-åringen jomfrudommen tidlig i tenårene.

- Min opplevelse var ikke så ukonvensjonell som i en hule. Det var en typisk tenårings-ting. Det skjedde på en fest, og jeg var nok for ung, fortalte Kit til Elle i januar.

- Jeg tror jenta og jeg bare hadde lyst til å gjøre det. Enten så venter man og gjør det på den riktige måten eller så er man ung og bestemmer seg for å få det overstått.

HÅND I HÅND: Her er Rose og Kit på shopping i Los Angeles i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix.
HÅND I HÅND: Her er Rose og Kit på shopping i Los Angeles i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Slik mistet «Game of Thrones»-stjernen jomfrudommen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer