Skuespiller Toni Collette:

Annonserer skilsmisse etter sjokkbilder

Ektemannen avbildet i het omfavnelse med annen dame.

SJOKKBRUDD: Toni Collette og ektemannen går fra hverandre etter 19 år som mann og kone. Foto: Taylor Jewell/Invision/AP/NTB
SJOKKBRUDD: Toni Collette og ektemannen går fra hverandre etter 19 år som mann og kone. Foto: Taylor Jewell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske skuespillerinnen Toni Collett (50) er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

Nå kommer hun med en sjelden kunngjøring om livet på hjemmebane, etter at avslørende bilder av ektemannen ble publisert i en rekke australske medier.

Bildene viste ektemannen gjennom 19 år i het omfavnelse med en helt annen kvinne.

- Begge enige

Bare timer etter at Daily Mail Australia kontaktet Collettes management vedrørende bildene av ektemannen og hans mystiske flamme, tok 50-åringen til Instagram for å annonsere skilsmisse.

«Vi er begge enige i denne avgjørelsen, og skiller lag som gode venner med respekt og omsorg for hverandre», starter hun innlegget sitt med.

Videre legger hun til at de fortsatt kom til å sette barna først, og samarbeide som en familie - bare i en litt annen form enn før.

Hvorvidt skilsmisse-kunngjøringen har noe med de ovennevnte bildene å gjøre, vites ikke. Ektemannen har enn så lenge ikke kommentert saken.

Collette og Galafassi møtte hverandre i 2002 på en albumlansering for hans daværende band, og ble smidd i hymens lenker knappe ett år senere. Paret har to barn sammen.

LES OGSÅ: - Ikke kjempelett å være kjæresten min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer