Anniken Huitfeldt ble «Årets verst kledde»

- Dette måtte jeg jo forvente, sier Anniken Huitfeldt etter Jan Thomas' slakt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Se og Hørs Motepolitimester Jan Thomas kårer i år for femte gang Norges best kledde kjendis-kvinne og kjendis-mann – og ikke minst «Årets verst kledde».

Hele Kjendis-Norge har holdt pusten fram til vinnerne fredag ble avslørt i et 60 siders magasin i Se og Hør Weekend.

Prisen for «Årets verst kledde» gikk i år til arbeidsminister Anniken Huitfeldt (43). Dette er hva Jan Thomas skriver om ministerens motefiasko i 2012: 

«Hvorfor bruker du ikke alle midler til å forsterke ditt budskap og posisjon, i stedet for svekke den? Du er en pen dame, vær så snill og skaff deg en flatterende frisyre. Den formløse sekkekjolen er et prakteksempel på alt som er feil med stilen.»

Anniken Huitfeldt tar slakten fra Jan Thomas med knusende ro.

- Ha ha. Jeg har jo tulla både med han og andre terningkastere over lang tid, så dette måtte jeg jo forvente. Utseendepresset i vårt samfunn er massivt, spesielt blant unge jenter. Mitt mål er å bidra til mindre kropps- og klesfokus, og derfor tuller jeg med å gå med skisko på den røde løper, og sender hilsener til Jan Thomas når jeg bruker kjoler jeg vet han ikke liker, sier Anniken Huitfeldt til Seoghør.no.

«Ring meg»-sangeren Gabrielle (27) kom på andreplass i den samme kåringen, mens komiker Henriette Steenstrup (38) kapret tredjeplassen. 

Vinneren av «Årets best kledde kvinne» ble Kon-Tiki-stjernen Agnes Kittelsen (32), mens hotellkongen Petter Stordalen (50) stakk av med prisen som «Årets best kledde mann». 

Du kan gi din stemme til hvilken kjendis som fortjener «Folkets Pris» her. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Hjelp Jan Thomas med å kåre «Årets best kledde»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer