OVER OG UT: Annie har brutt med plategigant Island.  Foto: SCANPIX
OVER OG UT: Annie har brutt med plategigant Island. Foto: SCANPIX Vis mer

Annie utsetter platen nok en gang

Bergensartist Annie bryter med plategigant Island.

SEHER.NO: Bergensartist Annie, eller Anne Lilia Berge Strand som hun egentlig heter, ble lovet kjempesuksess etter at debutalbumet "Anniemal" førte til hennes store gjennombrudd i platemarkedet.

Popstjernen fikk blant annet kontrakt med plategigant Island, som har storband som The Killers, og ble lovet samarbeid med flere av verdens største produsenter.

Men etter at den siste singelen "I know that UR girlfriend hates me" floppet i sommer, ble andreplaten hennes "Don`t Stop" utsatt nok en gang, skriver Dagbladet.

Og nå skal Bergensartisten ha brutt med Island.

- Dette har vært en lang prosess. Island er et stort apparat, som har hatt litt lite strategi for Annie. Derfor ble det vanskelig for begge parter å fortsette, sier Annies manager, Kathrine Synnes Finnskog, til Dagbladet.

Ifølge Synnes er en av årsakene til bruddet, at flere sentrale nøkkelpersoner, som var ansatt i selskapet da kontrakten ble inngått, har sluttet.

- Etter utskiftningene var det ingen i Island som hadde den entusiasmen som skulle til. De manglet en hjerne som kunne legge strategien, sier hun.

"Don`t Stop" utsettes derfor på ubestemt tid, inntil Annie finner et nytt selskap. For tiden befinner popstjernen seg i Finland, hvor hun gjør ferdig en låt produsert av Richard X.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Farlig med stjernenykker!