Lilli Bendriss:

- Annerledes bryllup

Tror vi kan forvente noe utenom det vanlige når Märtha og Durek gifter seg.

PRINSESSEBRYLLUP: Lilli Bendriss uttaler seg om prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts kommende bryllup. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PRINSESSEBRYLLUP: Lilli Bendriss uttaler seg om prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts kommende bryllup. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For to uker siden kom gladnyheten om at prinsesse Märtha Louise (52) og Durek Verrett (48) skal smis i hymens lenker i Geiranger 31. august neste år.

Det er stor spenning knyttet til det kongelige bryllupet, og overfor Se og Hør kan prinsessens venninne Lilli Bendriss (77) dele noen tanker rundt den store feiringen.

Innslag fra sjamanismen

For Bendriss var bryllupsdatoen hyggelige nyheter, og hun mener det er på tide at paret blir mann og kone.

13. september ble det klart at prinsesse Märtha Louise og Durek Verret skal gifte seg i 2024. Men hvem blir Dureks forlover? Video: Caroline Vagle/Se og Hør Vis mer

- Det synes jeg er veldig koselig, nå har de vært forlovet så lenge, så det er på tide å ta et skritt videre. Det var ingen vits i å være forlovet lengre, sier Tv-profilen når Se og Hør møter henne på «Kamikaze»s premierefest på Brød og Sirkus i Oslo.

Hun tror vi ikke skal forvente et klassisk bryllup.

- Ikke med de to!

- Jeg tror det blir et veldig annerledes bryllup, for begge to har jo den spirituelle bakgrunnen. Jeg tror det blir noen innslag fra den siden.

- Fantastisk bryllup

I tillegg mistenker Bendriss at brudeparets klesvalg vil ta mye av oppmerksomheten.

Märtha Louise og Durek Verrett har bryllupsplanene klare, og gjestelista kan bli full av både norske og internasjonale kjendiser, ifølge kongehusekspert Caroline Vagle. Reporter: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

- Når man snakker om klesstil og slikt, jeg synes jo han (Verrett, journ.anm.) er kjempefestlig. Han tør å ta den helt ut. Og Märtha har jo bare blitt så motedronning etter at hun ble sammen med ham. Så han har pushet på henne, så hun har blitt så lekker! Det er gøy.

- Vi trenger det i Norge, å pimpe opp litt og vi trenger litt farger. Det er for mye flokk og grått. Så selv om man kanskje får kritikk, så tenker jeg at vi trenger det.

Hun kan imidlertid ikke si noe med sikkerhet.

- Jeg vet ingenting! Jeg aner ikke! Jeg vet ikke engang om jeg blir invitert, det får vi se.

- Det er ikke noe du kan spå?

- Jeg vil ikke spå det! Det er dumt å spå. Jeg bare vet at dette blir det nok skrevet, fotografert og snakket mye om. Litt sånn årets begivenhet. Og Geiranger er fantastisk, også fordi gjestene som kommer fra Los Angeles får se Norge på den måten, mener Bendriss, og legger til:

- BLIR OVERSKRIFTER: Kongehusekspert i Se og Hør, Caroline Vagle, om bryllupsplanene til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Reporter: Klaus Fjellro Vis mer

- Det blir et fantastisk bryllup. Det er bare å se fram til det!

Betaler selv

Bryllupsfesten skal holdes på Hotell Union, og det er prinsessen og Verrett som punger ut fra egen lomme.

«JAGET»: Åtte kjendiser er på flukt i den splitter nye TV-Norge serien. Vis mer

For til tross for at kongehuset finansieres av staten, er det ingen skattepenger som skal gå til å dekke bryllupet til prinsessen og Verrett.

- Bryllupet mellom prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett finansieres ikke av Kongehuset, men privat, har kommunikasjonssjef Guri Varpe tidligere opplyst til Børsen.

LES OGSÅ: Avslører forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer