Anne Rimmen viste frem babymagen på fest

- Det går veldig bra med oss, strålte den høygravide NRK-profilen til Seoghør.no.

STRÅLTE: Anne Rimmen dukket opp på årets Elle-fest i Oslo torsdag kveld.  Foto: Tor Lindseth
STRÅLTE: Anne Rimmen dukket opp på årets Elle-fest i Oslo torsdag kveld. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var høy stjernefaktor da bladet Elle arrangerte sin årlige sommerfest i Oslo torsdag.

Festen ble holdt på taket til kjøpesenteret Steen & Strøm midt i Oslo sentrum, og kjendisene imponerte i sine flotteste sommerantrekk.

En av gjestene som virkelig strålte på den røde løperen, var NRK-profilen Anne Rimmen (34).

Den blonde skjønnheten har nemlig termin med sin førstefødte i sommer, og hun gjorde ingenting for å skjule den flotte babymagen.

- Jeg har på meg en kjole fra Reformation som jeg kjøpte for et års tid siden. Det var den eneste jeg fikk plass til magen i, så da ble det den, strålte Rimmen til Seoghør.no på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

BABYLYKKE: Høygravide Anne Rimmen så ut til å hygge seg på den årlige sommerfesten til moteemagasinet ELLE som torsdag ble arrangert i Oslo.  Foto: Tor Lindseth
BABYLYKKE: Høygravide Anne Rimmen så ut til å hygge seg på den årlige sommerfesten til moteemagasinet ELLE som torsdag ble arrangert i Oslo. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Fantastisk tid 

34-åringen slo fast at hun synes det er hyggelig å kle seg når man er gravid - til tross for at ikke alt i klesskapet passer lenger. 

- Noe passer, og andre ting ikke. Men jeg går mest etter komfort, sa hun og fortalte videre at det er en magisk tid for henne og motorcrosskjøreren Ailo Gaup (37):

- Det går veldig bra med oss, strålte hun. 

Termin i sommer

Det var i januar det ble kjent at Rimmen og Gaup venter sitt første barn sammen. Den gledelige nyheten annonserte TV-profilen selv på Instagram:

«Enda godt vi skal bli foreldre til sommeren, ellers hadde det vært upassende å gi oss babypysj i gave. Hurra!», skrev de vordende foreldrene på hver sin Instagram-profil sammen med et bilde av en babybody. 

Da Seoghør.no møtte henne under Costume Awards kun dager etter at graviditeten ble kjent, fortalte hun at de ikke hadde begynt å planlegge hverdagen som foreldre:

- Nei, egentlig ikke. Vi bare gleder oss til det skal skje, fortalte hun samtidig som hun røpet omtrent når terminen er.

Saken fortsetter under bildet.

GLEDER SEG: Her er det vordende foreldreparet sammen under fjorårets idrettsgalla i Hamar OL-Amfi. Foto: Andreas Fadum
GLEDER SEG: Her er det vordende foreldreparet sammen under fjorårets idrettsgalla i Hamar OL-Amfi. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Det blir i sommer en gang, så får vi se hvordan det går, smilte Anne Rimmen den gang.

Rimmen og Ailo Gaup har vært kjærester siden 2008. I et intervju med Dagbladet gjort i 2011 sa han følgende om giftermål:

- Du, det har jeg ikke tenkt så mye på. Det er jo de som gifter seg flere ganger. Jeg mener at det ikke haster med å gifte seg, sa han. 

Se video fra Elle-festen her:

LES OGSÅ: «Skam»-William dukket opp på Elle-fest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer