Anne Rimmen selger leiligheten selv

Anne Rimmen og Ailo Gaup har lagt ut 2-romsleiligheten i Oslo for salg.

<strong>SAMBOERE:</strong> Den tidligere motocrosskjøreren Ailo Gaupt og NRK-sportens Anne Rimmen kjøpte leilighet sammen i Oslo i fjor, men nå har de lagt den ut for salg. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
SAMBOERE: Den tidligere motocrosskjøreren Ailo Gaupt og NRK-sportens Anne Rimmen kjøpte leilighet sammen i Oslo i fjor, men nå har de lagt den ut for salg. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRKs sportsanker Anne Rimmen (29) og tidligere motocrosskjører Ailo Gaup (32) kunne i fjor avsløre at de endelig hadde blitt samboere.

Inntil da hadde paret bodd i hver sin by. Rimmen på sin side i Oslo, mens Gaup hadde bodd i Kongsberg.

Men nå flytter kjendisparet ut av leiligheten sin i Oslo. Paret har nemlig lagt ut 2-romsleiligheten på Majorstuen til salgs på Finn.no, og de har valgt å selge privat, i stedet for å benytte seg av en eiendomsmelger.


Se annonsen på Rimmen og Gaups leilighet på Finn.no her.

Totalprisen på leiligheten er satt til 2,3 millioner kroner, og ifølge boligannonsen er den 45 kvadrat store leiligheten i god stand.

«Godt vedlikeholdt med spennende materialvalg. Lyse malte flater og takhøyden bidrar til å gjøre leiligheten spesiell. Delikat flislagt baderom med termostatstyrte varmekabler. Gulvene har parkett på gangen og i stuen. På soverommet og på kjøkkenet er det pene hvitmalte laminatgulv. Moderne, velholdt kjøkken med lyse fronter og heltre benkeplate» står det i annonsen.

Paret møtte hverandre for første gang i 2007, da Rimmen intervjuet Gaup for NRK-sporten, men begge har hele tiden slått fast at de ikke fant tonen på jobben.

Gaup er for tiden med og kjemper om å stikke av med serien i NRK-serien «Mesternes Mester».

Seher.no har vært i kontakt med 32-åringen, som ikke vil kommentere leilighetssalget.
 
«Mesternes Mester» sendes på NRK1 lørdager kl. 19.55. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik holder de nervene i sjakk   Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer