Anne Rimmen har termin til sommeren

Torsdag viste hun seg for første gang etter at graviditeten ble kjent.

GRAVID: Anne Rimmen gleder seg til å bli mamma, men har ikke begynt å planlegge så mye enda. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GRAVID: Anne Rimmen gleder seg til å bli mamma, men har ikke begynt å planlegge så mye enda. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen kom den gledelige nyheten om at TV-profilen Anne Rimmen (34) og den tidligere motocrosskjøreren Ailo Gaup (36) venter sitt første barn sammen.

Paret avslørte selv graviditeten på sosiale medier i helgen.

«Enda godt vi skal bli foreldre til sommeren, ellers hadde det vært upassende å gi oss babypysj i gave. Hurra!», skrev de vordende foreldrene på hver sin Instagram-profil sammen med et bilde av en babybody.

Da Costume Awards gikk av stabelen torsdag kveld strålte Rimmen i blitzregnet på den røde løperen - fem dager etter at graviditeten ble kjent.

- Har dere begynt å planlegge og forberede dere på å bli foreldre?

- Nei, egentlig ikke. Vi bare gleder oss til det skal skje, fortalte hun til Seoghør.no samtidig som hun røpet omtrent når terminen er.

- Det bli i sommer en gang, så får vi se hvordan det går, smilte Anne.

Saken fortsetter under bildet.

FESTKLAR: Rimmen hadde på seg en smoking fra Tiger of Sweden som hun hadde lånt fra en venninne. Vesken er fra Haa og skoene fra Jimmy Choo.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FESTKLAR: Rimmen hadde på seg en smoking fra Tiger of Sweden som hun hadde lånt fra en venninne. Vesken er fra Haa og skoene fra Jimmy Choo. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Har du noen store sportsevent før babyen kommer?

- Det neste jeg skal gjøre nå er VM i skiskyting. Det er i begynnelsen av mars, og jeg gleder meg veldig. Da skal jeg ha kveldssendingene sammen med Dag Erik Pedersen. Det blir nok gøy.

- Vi har studio nede på idrettsplassen hvor alle medalje-seremoniene skal være. Så nå krysser vi bare fingrene for at utøverne leverer sitt aller beste, og at vi klarer å lage godt TV ut av det.

Lurte venner og familie med bryllupsattest

Anne og Ailo, som har vært kjærester siden 2008, er til vanlig ganske private om forholdet sitt, men da Rimmen lot seg intervjue av Vanessa Rudjord på hennes blogg i fjor, lettet NRK-programlederen litt på sløret.

I den ukentlige spalten «Mote og sex», fikk Rimmen velge hvilke tre kjendismenn hun ville «shoot, shag and marry».

Svaret var klart og tydelig.

– Ailo. Mikkelsen. Gaup. At jeg har lyst til å gifte meg med denne karen er vel ikke noe nytt. At jeg har lyst til å ligge med han overrasker sikkert heller ikke noen. Men noen dager har jeg også lyst til å kjefte ham huden full. Skyte er å ta hardt i, men nesten, sa den vakre 34-åringen den gang.

Sommeren 2012 svirret ryktene om at paret hadde tatt forholdet et steg videre da Ailo postet et bilde av en bryllupsattest på Twitter. Men 34-åringen gikk etter noen timer ut og ryddet opp i alle misforståelsene.

– Foreldrene mine lurer og venninnene er fornærmet. Ailo kjedet seg i går. Forelsket, men altså ikke gift, skrev hun den gang.

GLEDER SEG: Her er det vordende foreldreparet sammen under fjorårets idrettsgalla i Hamar OL-Amfi. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GLEDER SEG: Her er det vordende foreldreparet sammen under fjorårets idrettsgalla i Hamar OL-Amfi. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Han er en bestemt type som vet hvordan han gjør ting selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer