Anne Rimmen:

Anne Rimmen forlater NRK

Den kjente programlederen er klar for ny TV-jobb.

NY JOBB: Anne Rimmen forlater NRK til fordel for TVNorge. Foto: Scanpix
NY JOBB: Anne Rimmen forlater NRK til fordel for TVNorge. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anne Rimmen er klar for TVNorges nye OL-satsning

- Dette gleder jeg meg veldig til. For oss som jobber med sport, er OL kanskje det største du kan være med på. Jeg har hatt en fantastisk tid i NRK, og er takknemlig for alt jeg har fått være med på. Men nå er jeg klar for nye utfordringer, sier Anne Rimmen i en pressemelding.

Programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk, har tidligere fortalt at kanalen har gått gjennom store omstillinger for å ruste seg mot det som blir en storstilt sportssatsing framover.

Rimmen blir en sentral del av Discovery Network Norways sitt OL-lag. Discovery eier blant annet kanalene Eurosport, TVNorge, Fem og Max, og har skaffet seg tv-rettigheter til alle olympiske mesterskap fra 2018 til 2024.

- Discovery og Eurosport er ambisiøse og satser stort, og jeg er glad for å få bli en del av laget som nå bygges frem mot OL i PyeongChang. Men før OL skal jeg også jobbe med et spennende underholdningskonsept på TVNorge. Så det er mye gøy å se frem til, fortsetter Rimmen.

Tv-profilen blir også å se på skjermen i et nytt underholdningsprogram allerede til våren, melder TVNorge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer