NY JOBB: Anne Rimmen forlater NRK til fordel for TVNorge. Foto: Scanpix
NY JOBB: Anne Rimmen forlater NRK til fordel for TVNorge. Foto: ScanpixVis mer

Anne Rimmen:

Anne Rimmen forlater NRK

Den kjente programlederen er klar for ny TV-jobb.

Anne Rimmen er klar for TVNorges nye OL-satsning

- Dette gleder jeg meg veldig til. For oss som jobber med sport, er OL kanskje det største du kan være med på. Jeg har hatt en fantastisk tid i NRK, og er takknemlig for alt jeg har fått være med på. Men nå er jeg klar for nye utfordringer, sier Anne Rimmen i en pressemelding.

Programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk, har tidligere fortalt at kanalen har gått gjennom store omstillinger for å ruste seg mot det som blir en storstilt sportssatsing framover.

Rimmen blir en sentral del av Discovery Network Norways sitt OL-lag. Discovery eier blant annet kanalene Eurosport, TVNorge, Fem og Max, og har skaffet seg tv-rettigheter til alle olympiske mesterskap fra 2018 til 2024.

- Discovery og Eurosport er ambisiøse og satser stort, og jeg er glad for å få bli en del av laget som nå bygges frem mot OL i PyeongChang. Men før OL skal jeg også jobbe med et spennende underholdningskonsept på TVNorge. Så det er mye gøy å se frem til, fortsetter Rimmen.

Tv-profilen blir også å se på skjermen i et nytt underholdningsprogram allerede til våren, melder TVNorge.

Discovery har også sikret seg rettighetene til den norske eliteserien i fotball.

I høst ble det kjent at programleder i «Nytt på nytt», Jon Almaas, melder overgang til TVNorge.

Saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: Anne Rimmen har termin til sommeren

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.