Anne Rimmen er blitt mamma

NRK-programlederen og samboeren Ailo Gaup kan juble over å ha blitt foreldre for første gang.

BABYJUBEL: Anne Rimmen og Ailo Mikkelsen Gaup er blitt foreldre for første gang. Her er paret avbildet sammen under Idrettsgallaen på Hamar i 2015.  Foto: Andreas Fadum
BABYJUBEL: Anne Rimmen og Ailo Mikkelsen Gaup er blitt foreldre for første gang. Her er paret avbildet sammen under Idrettsgallaen på Hamar i 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av januar avslørte det profilerte paret Anne Rimmen (34) og Ailo Gaup (37) at de skulle bli foreldre.

Kort tid senere bekreftet Rimmen overfor Seoghør.no at termin var til sommeren, og nå er den lille kommet til verden.

Den gledelige babynyheten ble avslørt av den nybakte faren på Instagram onsdag kveld:

- Bare gleder så langt. Ebbe kom til verden idet mora kom inn døra på sykehuset lørdag kveld. Gikk like fort hjem i dag. Har aldri kjørt mer forsiktig, skriver den tidligere motocross-proffen sammen med følgende hashtags: #besafe #ungemødre #stolteforeldre

I slutten av mai røpet Gaup på sin Instagram-profil at paret ventet en gutt, i forbindelse med at duoen la ut eneboligen sin i Kongsberg for salg.

I midten av mai ledet en høygravid Anne Rimmen NRKs 17. mai-sending sammen med stesøsteren Marte Stokstad (37). Nadia Hasnaoui (52) og Pål Plassen (35) var også med på laget.

Rimmen og Stokstad jobbet også sammen i «Sommeråpent»-satsingen til NRK i 2015, som det siste i rekken av åtte programlederpar.

Saken fortsetter under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer